29 / 03 / 2024

Galatasaray'da Florya ve Riva için divan çağrısı!

Galatasaray'da Florya ve Riva için divan çağrısı!

Emlak Konut'un, Galasaray Riva ve Florya projesi için fesih sürecini başlatması, Divan Kurulu Üyeleri'ni harekete geçirdi...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO), Riva ve Florya projesi için fesih sürecini başlatması, Divan Kurulu Üyeleri'ni harekete geçirdi. Üyeler konuyla ilgili olağanüstü oturum istedi ve imza toplayan üyeler dün taleplerini pan başkanlığına iletti.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Bu hafta Club Brugge maçı olması nedeniyle olağanüstü toplantının önümüzdeki çarşamba günü yapılması bekleniyor.

509 villa satışa çıkmıştı

Emlak Konut GYO'nun yaptığo ihalede 1.5 yıl önce Riva arazisini ikinci sırada olan Yılmaz İnşaat, bölgede Düşler Vadisi adıyla 1.500 villadan oluşan projenin inşaat çalışmalarına başladı. Etaplar halinde devam eden projede ilk etaptan 509 konut satışa çıkmıştı. Tüm etapların ise 6 yıl içinde bitirilmesi hedefleniyor.

Emlak Konut GYO'nun Galatasaray Riva ve Florya projeleri ile ilgili KAP açıklaması: 
Galatasaray Spor Kulübü Derneği mülkiyetinde bulunan Beykoz İlçesi Riva Mahallesinde kain taşınmazlar ile Bakırköy İlçesi Florya Mahallesinde kain taşınmaz üzerinde proje geliştirmek amacıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Şirketimiz arasında 2016 yılında imzalanan protokollerin feshi süreci başlatılmıştır. 

 

Galatasaray Florya ve Riva projeleri iptal mi?

Mustafa Cengiz: Riva ve Florya'da beklentiler umduğumuz gibi olmadı!

Emlak Konut, Galatasaray ile yollarını ayırıyor!

Emlak Konut'tan Galatasaray açıklaması: Protokollerin feshi süreci başladı!


Geri Dön