19 / 04 / 2024

Garanti BBVA konut kredisi faiz oranları 2019!

Garanti BBVA konut kredisi faiz oranları 2019!

Garanti BBVA sabit faizli konut kredisinin yanında enflasyon oranlarına endeksli değişken faizli kredi kullandırıyor. Garanti BBVA kredi faiz oranları ne kadar?



Temmuz ayında üç kez konut kredisi faiz indirimi uygulayarak sayı bazında en fazla indirime giden bankalardan biri olan Garanti BBVA avantajı fırsatlarla konut kredisi kullandırmaya devam ediyor.

Garanti BBVA standart konut kredisi ürünlerine ek olarak Değişken Faizli Mortgage ile kredi faiz oranını, tercihe göre her 1,3, 6 veya 12 ayda bir TÜİK tarafından açıklanan TÜFE (Tüketici Fiyatları Endeksi) yıllık yüzde değişim oranı baz alınarak hesapladığı değişken faiz oranları sunuyor. Değişken faiz oranları TÜFE’de yaşanacak inişlere bağlı olarak otomatik düşüş gösteriyor.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre, Garanti BBVA’da standart konut kredisi faiz oranları dahilinde ise 5 yıl vadeye kadar 1.75 faiz oranı sunuyor. 10 yıl vadede ise faiz oranları yüzde 1.65’e düşüyor. Banka 10 yıl üzerinde 20 yıl vadeye kadar ise yüzde 1.95 faiz oranı ile konut kredisi sunuyor.

Garanti Konut Kredisi Hesaplama

Garanti BBVA’dan standart faiz oranları ile 100.000 Tutarlı 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri 1.920 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödemesi ise 230.000 TL’ ye karşılık geliyor.


Geri Dön