26 / 04 / 2024

Garanti BBWA’dan peş peşe açıklanan dev doğal gaz kampanyası! Faturanız bedavaya gelecek!

Garanti BBWA’dan peş peşe açıklanan dev doğal gaz kampanyası! Faturanız bedavaya gelecek!

Garanti BBWA mobil müşterilerine kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. Özellikle doğal gaz faturaları insanların cebini yakarken yapılan kampanyalar da yakından takip ediliyor. Garanti BBVA Mobil müşterisi olanların doğal gaz faturası resmen bedavaya geliyor. İşte doğal gaz kampanya detayları…



GARANTİ BANKASI KAMPANYA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Garanti BBWA doğal gaz faturaları için önemli bir adım attı. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin öncelikle Garanti Mobil müşterisi olması gerekiyor. Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirdikten sonra “Müşteri olmak istiyorum” seçeneğine tıklayarak temassız müşteri olma özelliğiyle müşteri olma sürecini tamamlayabilirsiniz. 15 Mayıs’a kadar Garanti müşterisi olanlar doğal gaz faturaları için yüzde 20 geri ödeme olacak. Bu doğrultuda ödemeler vadesiz hesaplara veya kredi kartına yansıtılacak.

Garanti BBWA’dan peş peşe açıklanan dev doğal gaz kampanyası! Faturanız bedavaya gelecek!

Kampanyayla beraber doğal gaz fatura ödemesi yapanların ilk fatura tutarının yüzde20'si vadesiz Türk Lirası hesabına ya da Garanti BBVA kredi kartını yansıtılacak. Müşteriler söz konusu kampanyadan sadece ilk ve tek doğal gaz faturası için yararlanabilecek. Yapılan açıklama çerçevesinde maksimum ödül tutarı ise 300 Türk Lirası olarak paylaşıldı. Kredi kartına yapılan geri ödemeler ilk veya ikinci ekstrelere yansıtılır. Ödemelerin yapılabilmesi için müşterilerin aktif bir vadesiz Türk Lirası mevduat hesabı veya kredi kartının bulunması şartı aranıyor. Kampanya boyunca Garanti BBWA Mobil uygulaması üzerinden temassız bir şekilde müşteri olabilir ve ilgili kampanyaya katılabilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ziraat Bankası tüm müşterilerine kritik bir duyuru yaptı! Hesabınızda toplu para olabilir! Hemen kontrol edin!

2023 e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu! Hemen başvurun!

TOKİ sıra numarası öğrenme! TOKİ kura çekiliş no nasıl öğrenilir?


Geri Dön