18 / 04 / 2024

Garanti emekli promosyon ne kadar veriyor? Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar 2022?

Garanti emekli promosyon ne kadar veriyor? Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar 2022?

Garanti emekli promosyon ne kadar veriyor? Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar 2022? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar…



GARANTİ EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI NE KADAR VERİYOR?

Garanti, 1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alan kişilere 4.850 TL,

1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.000 TL,

2.500 TL ve üstünde maaş alan vatandaşlara ise 7.250 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor.

GARANTİ EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ ŞARTLARI NELERDİR?

Garanti emekli promosyon ödemesinden 1 Ağustos ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını üç yıl Garantiden almayı taahhüt eden müşteriler faydalanacaktır. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlar.

GARANTİ EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Garanti BBVA ATM’sinden emekli maaşı kolayca çekilebilir, sadece nüfus cüzdanınız ile size en yakın şubeye uğramanız yeterlidir. Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması halinde maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir. Müşterinin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi”ni imzalandıktan sonra en geç bankaya ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde promosyon ödemesi gerçekleştirilir. Taahhüt süresi boyunca promosyona konu olan maaş için banka değişikliği gerçekleştirilemez.

Promosyon taahhüt süresi içinde vefat durumu dışında herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir, aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir, aylığının farklı kuruma taşınması durumunda; veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınır ve ödenen promosyon tutarı iade edilecektir.

Promosyon çılgınlığı devam ediyor! Vakıfbank promosyon emekliye ne kadar veriyor?

Ziraat bankası emekli promosyonu ne kadar 2022? İşte detaylar!

Zam zam üstüne! Fiyatlar yarından itibaren değişiyor! Vatandaşlar almak için kuyruk oluşurdu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön