26 / 04 / 2024

Garanti'den kampanya müjdesi! 31 Ekim'e kadar herkes başvurabilir! 

Garanti'den kampanya müjdesi! 31 Ekim'e kadar herkes başvurabilir! 

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Garanti'den güzel haber geldi. Garanti Bankası.  www.bonus.com.tr üzerinden yeni kampanya geldi! Peki, kampanya detayları nelerdir? İşte ayrıntılar...



Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Garanti'den güzel haber geldi. Garanti Bankası.  www.bonus.com.tr üzerinden yeni kampanya geldi! Garanti  tarafından yapılan açıklamaya göre kampanyanın başlangıç ve bitiş tarihi, 1-31 Ekim 2022 oldu. 

Garanti, www.bonus.com.tr web adresi üzerinden; şunları söyledi:

"31 Ekim'e kadar (31 Ekim 2022 saat 23:59'a kadar) Hepsiburada'da Visa logolu Garanti BBVA Bonus, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, sanal Miles&Smiles kartlarından biriyle alışveriş yaparak kartınızı ilk kez hepsiburada.com'a kaydedin 15 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında yapacağınız ( 30 Kasım 2022 saat 23:59’a kadar) dahil, kargo bedeli hariç 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL indirim kazanabilirsiniz."

Peki, kampanya detayları nelerdir? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön