20 / 04 / 2024

Gayrimenkul her zaman kazandırır!

Gayrimenkul her zaman kazandırır!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, gayrimenkulun uzun vadeli bir yatırım olduğunu dile getirdi.



Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerinin hızla dönüşüm yaşanan bölgelerde olduğunu söyledi. Yılmaz, gayrimenkul yatırımın uzun vadeli ve her zaman kazandıran yatırım olduğunun da altını çizdi 


Gayrimenkulun uzun vadeli bir yatırım olduğunu söyleyen Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, "Gayrimenkulde gerçek sonuçlan alabilmek için asgari 3 vali göze almak gerekir ama ideali 5 yıllık bir yatırımdır. Doğru yapılmış gayrimenkul yatırımı her zaman farklı yatırım enstrümanlarından daha iyi kazandırır. Kuşkusuz bu alışveriş güvenilir ve teknik bilgisine itimat ettiğiniz bir kurumdan olmalıdır" dedi. 


Bir projenin değerlenmesinde lokasyonun en başta gelen konu olduğuna dikkat çeken Yılmaz, Havalimanı'nın tamamlanmasıyla İstanbul'un kıtalararası uçan binlerce yolcuyu ağırlamaya başlayacağına dikkat çekti. Yılmaz, "Ataköy ve Basın Ekspres böyle yolların kesiştiği bir bölgede bulunuyor. Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerimize yabancı ilgisi boşuna değil. Bir zamanlar Maslak'ta yaşanan büyük değişim dönüşüm bu bölgelerde hızlanarak devam ediyor" şeklinde konuştu. 


Yeni Akit 


Geri Dön