29 / 03 / 2024

Gayrimenkul satışında kuşaklara göre trendler eğitimi 15-16 Haziran'da!

Gayrimenkul satışında kuşaklara göre trendler eğitimi 15-16 Haziran'da!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık eğitim programlarına "Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi" ile devam ediyor. Eğitim programı, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.



Gayrimenkul sektöründe hizmet veren DRKEE Consultancy & Danışmanlık, eğitim programları serisine “Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi” ile devam ediyor. Eğitim, 15-16 Haziran tarihlerinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Altuniza'de kampüsünde DRKEE Consultancy & Danışmanlık işbirliği ile gerçekleşecek. Programa katılım için son başvuru tarihi 9 Haziran. 

DRKEE Consultancy & Danışmanlık Genel Müdürü Ömer İsafça, Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi programı ile gayrimenkul sektörünün gözden kaçırdığı yönetim, değişen kuşaklar, yeni satış ve finansman modelleri konularını ele alıp katılımcıların yeni çağa uyum sağlamalarına önderlik etmeyi planladıklarını söyledi. 

Şirket, özel sektörden ve kamuya farklı sektörlerden bireysel yada kurumsal müşterilere eğitim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, gayrimenkul proje danışmanlığı, kentsel dönüşüm, yatırım ve ilgili alanlarda profesyonel hizmet veriyor. DRKEE Consultancy & Danışmanlık, Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi programı ile değişen koşullara ayak uydurmak isteyenlere yönelik eğitimler hazırladı. 16 saat sürecek programa isteyen herkes katılabilir. Eğitim Ücreti 500 TL olan Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi programına yüzde 75 devam zorunluluğu bulunurken programda başarılı olan katılımcılar Sabahattin Zaim Üniversitesi onaylı katılım belgesi almaya hak kazanacaklar.

Ömer İsafça, Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi programı ile sektör oyuncularını yeni döneme hazırlamayı, değişen rekabet koşullarında rekabet edebilirliklerini artırmayı hedeflediklerini belirtti.
 
Gayrimenkul sektörünün 2018 yılının ikinci yarısında kış aylarını yaşamaya başladığına dikkat çeken Ömer İsafça, şunları söyledi:
 “Bu süreçte üreticinin ürettiği, finans kurumlarının finanse ettiği yapının sonuna gelindiği ortaya çıktı. Gayrimenkul sektörünün gözden kaçırdığı yönetim, değişen kuşaklar, yeni satış ve finansman modelleri gibi konular vardı. Programımızın amacı kurumuna yada kendi gelişime katkı sağlamak isteyen katılımcılar ile gayrimenkul sektörüne yeni satış modelleri ve otofinansman modelleri yaratmaktır.”
 
Eğitimin İçeriğinde Neler Var?

•    Kuşaklara Göre Dünya da Gelişen Gayrimenkul Satış Yönetim Teknikleri Nelerdir?
•    Gayrimenkul Satışında Hedefler ve Stratejiler Nasıl Belirlenir?
•    Hedeflerim ve Stratejime Göre Nasıl Proje Geliştirmeliyim? 
•    Projelerimin Performans Takibini Nasıl Yapmalıyım?
•    Yeni Finansman Çeşitleri ve Uygulama Örnekleri


Geri Dön