16 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektöründe bir ilk: 1 TL'den başlayan fiyatlarla konut satışı!

Gayrimenkul sektöründe bir ilk: 1 TL'den başlayan fiyatlarla konut satışı!

Sene başından bu yana evlerinden çıkmadan uygun fiyatlı gayrimenkul imkanlarından faydalanmak isteyen arsa alıcıları için 1 TL’den başlayan açık artırmalar düzenleyen ve bu uygulamasıyla yoğun ilgi gören Tapucom, şimdi de konut satışlarında 1 TL’den başlayan açık artırmalara başlayacak.



İstanbul için açık artırmaların ilki 22 Ekim’de yapılacak. Ankara’daki alıcılara ise ilk kez 30 Ekim’de 1 TL’den başlayan açık artırmada konut sahibi olma imkanı sunulacak.

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom’un sosyal izolasyon sürecinde hayata geçirdiği 1 TL’den başlayan arsa açık artırmaları, alıcılardan gelen yoğun ilgiyle şimdi de konut satışları için uygulanmaya başlanıyor. 

Arsa satışları için Nisan ayından itibaren “1 TL’den başlayan açık artırmalar” kampanyasını başlatarak, alıcıların evlerinde otururken ekran başından gayrimenkul fırsatlarına erişebilmelerini sağlayan Tapucom, alıcı ve satıcıların hayatına kolaylık sunan bu uygulamayı yepyeni bir boyuta ulaştırıyor.

Açık artırmalar İstanbul ve Ankara

Düzenli olarak gerçekleştirilecek 1 TL’den başlayan konut satışları, gayrimenkul sektörü için de bir ilk olacak. Bu doğrultuda konut satışları için 1 TL’lik açık artırmalar İstanbul’a yönelik olarak 22 Ekim tarihinde,  Ankara  30 Ekim tarihinde yapılacak.

1 TL’den başlayan açık artırmalarla konut sahibi olma şansı!

1 TL’den başlayan açık artırmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Tapu.com Kurucu Ortağı Emre Erşahin, “Arsalar için bu açık artırmalar çok rağbet gördü. Şimdi bu satış yöntemini konutlara taşıyoruz. Satışa çıkardığımız gayrimenkuller resmi ekspertiz raporlu olduğu için alıcılara tüm bilgileri şeffaflıkla veriyoruz. Fiyatlar ise şeffaflıkla verilen rekabetçi tekliflerle herkesin önünde belirleniyor” diye konuştu.

Yoğun talep üzerine gelen yeni uygulama

Arsa satışlarına yönelik olarak pandeminin başından bu yana her hafta 1 TL’den başlayan açık artırmalar düzenlediklerini hatırlatan Emre Erşahin, şunları kaydetti:

“Bu kampanyamız öyle ilgi gördü ki aynı uygulamayı konut satışlarında da gerçekleştirmeye karar verdik. 1 TL’lik arsa açık artırmalarında ihaleye çıkan tapuların tamamının 5 saat gibi kısa bir sürede satıldığına şahit olduk. Arsa satışlarında bugüne kadar satıcıların bekledikleri rakamlara ulaştıklarını, hatta kar bile ettiklerini gözlemledik. Satıcı ve alıcılardan gelen olumlu talepler, konut satışında da benzer bir kampanyayı devreye almamıza yol açtı.”

Gayrimenkul sektöründe 1 TL'den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!


Geri Dön