25 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektöründe 1 TL'den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Gayrimenkul sektöründe 1 TL'den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Tapu.com tarafından düzenlenen 1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi gösteriliyor. Nisan ayı başından beri her hafta Salı günü düzenlenen uygulamada, tarıma uygun tarlalara yoğun ilgi olduğu gözleniyor...



Uygun fiyatlı gayrimenkul fırsatlarından faydalanmak isteyen alıcılar evlerinden çıkmadan ekran başından Tapu.com tarafından düzenlenen 1 TL’den başlayan açık artırmalara katılıyor. Nisan ayı başından beri her hafta Salı günü düzenlenen uygulamada özellikle tarıma elverişli arazilere yoğun talep olduğu belirtiliyor.

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com’un sosyal izolasyon sürecinde devreye soktuğu 1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun talep geliyor. Nisan ayından itibaren her Salı “1 TL’den başlayan açık artırmalar” kampanyası düzenleyerek, alıcıların evlerinde otururken ekran başından gayrimenkul fırsatlarına erişebilmelerini amaçlayan Tapu.com, alıcı ve satıcıların hayatını kolaylaştıran bu uygulamayı sürdürecek. 

Tapu.com’un ilk etapta Nisan ayı başında gerçekleştirdiği ihalelerde, Afyon, Ankara, Kütahya, Uşak, Kayseri gibi birçok farklı şehirde 2 ila 9 dönüm arasında değişiklik gösteren tarıma elverişli tarlalar, 1 TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmaya sunuldu. İhale sonucunda gelen teklifler, satıcılar tarafından onaylandı ve ihaleye çıkan tapuların tamamının satışı 5 saat gibi kısa bir sürede gerçekleşti. Satıcı ve alıcılardan gelen olumlu talep üzerine Tapu.com kampanyası Mersin, Batman, Kütahya, Bursa, Bilecik gibi birçok şehirdeli gayrimenkul fırsatlarıyla geniş bir kapsama ulaştırıldı.

Tarıma uygun tarlalara yoğun ilgi

1 TL’den başlayan açık artırmalara ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Tapu.com Kurucu Ortağı Emre Erşahin, “Satışa çıkardığımız gayrimenkuller ekspertiz raporlu olduğu için alıcılara tüm bilgiler şeffaflıkla veriliyor. Mevcut dönemde insanlar evden çıkmadan da satın alabilecekleri tarlalara yoğun ilgi gösteriyorlar. Ayrıca tarım arazilerine ilginin artması nedeniyle ekim-dikime uygun olan küçük parsellerde bile bu artışı gözlemleyebiliyoruz” diye konuştu. Erşahin, alıcıların uygulamadan memnun olduğunu ifade ederek, önümüzdeki dönemde de “1 TL’den başlayan açık artırmalar” kampanyalarını sürdüreceklerini dile getirdi. 

Tapu.com’dan gayrimenkule korona tedbiri!


Geri Dön