18 / 04 / 2024

Tapu.com’dan gayrimenkule korona tedbiri!

 Tapu.com’dan gayrimenkule korona tedbiri!

Sadece ‘ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren Tapucom, salgın tedbirleri uyarınca konutlarında kalması gereken kullanıcılar için gayrimenkulleri uzaktan inceleme fırsatı veren “görüntülü yer gösterme hizmetini” hayata geçirdi.



Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi olan Tapu.com, korona virüs tedbirleri dolayısıyla gayrimenkul fırsatlarını kaçırmak istemeyenlerin konutlarından çıkmadan gayrimenkulleri gezebilecekleri “görüntülü yer gösterme” hizmetini başlattı. Bu süreçlerde konutlarından çıkmadan teklif vermek isteyen kullanıcıların işlerini kolaylaştıran uygulama, konut ve iş yerlerini kapsayan gayrimenkuller için şimdilik bazı kentlerde geçerli olacak.

Uygulama için Aracılar Kulübü devrede

Geliştirmiş olduğu platform ve teknoloji sayesinde kurumsal satıcıların ekspertiz raporlu gayrimenkullerini hızla nakde çevirmelerine olanak veren Tapu.com, görüntülü yer gösterme hizmetini ilk etapta Adana, Ankara, Antalya, Bilecik, Bodrum, Kayseri, Mardin, Mersin, İstanbul, İzmir, Sakarya, Samsun ve Yalova şehirlerinde hayata geçiriyor.

Görüntülü yer gösterme hizmeti, Tapu.com’un geçtiğimiz yıl başlattığı ve kısa zamanda yurt çapında 1.000’den fazla ofise ulaşan “Aracılar Kulübü” üyelerinin yardımlarıyla hayata geçiriliyor. Aracılar Kulübü üyeleri, Tapu.com’un tek yetkili satış hakkına sahip olduğu gayrimenkulleri kendi alıcılarıyla bir araya getiren emlak danışmanlarından oluşuyor. Görüntülü yer gösterme hizmetinin uygulamaya alındığı 13 ilde Aracılar Kulübü üyesi olan emlak danışmanları, ev ve iş yerlerine ait görüntüleri kullanıcılarla da paylaşacak.

Bu sayede kullanıcılar, internet üzerinden satın almak istedikleri konut veya iş yerlerinin tüm bilgilerini görüntüler aracılığıyla eksiksiz ve şeffaf bir şekilde görme şansına da erişiyor.

Farklı illere de yaygınlaştırılacak

Tapu.com’un yer gösterme hizmetiyle ilgili konuşan Tapu.com Kurucu Ortağı Emre Erşahin, “Korona virüs tedbirleri dolayısıyla evlerimizde kalmamız gereken bu süreçte, ‘şimdi gayrimenkulün sırası mı’ diye düşünenlere saygıyla, ancak ‘şimdi gayrimenkulün tam sırası’ diyen müşterilerimizi de unutmadan, hizmetlerimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz” dedi. Erşahin, “Tedbirler uyarınca hızla devreye aldığımız uygulamamız sayesinde kullanıcılarımızın evden çıkmadan tüm detaylarıyla konut ve iş yerleri hakkında bilgi edinmelerini sağlıyoruz. İlk etapta talebin daha yoğun olduğu 13 ilimizde yer gösterme hizmetimizi devreye aldık. Süreci takip ederek önümüzdeki günlerde hizmetimizi yaygınlaştırmayı düşünüyoruz” deid.

Sadece ‘ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren Tapu.com, gayrimenkul fiyatının şeffaf ve rekabetçi bir ortamda, alıcıların teklifleriyle belirlenmesini de sağlıyor.


Geri Dön