24 / 04 / 2024

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası resmen açıldı!

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası resmen açıldı!

Ünlü iş adamı, AVM zinciri sahibi, gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşlerin hukuk mücadelesi resmen başladı. Kardeşler, Pırlant'a babalık davası açtı.



Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşlerin hukuk mücadelesi resmi olarak başladı. Kardeşler,  İzmir  13'üncü Aile Mahkemesi'nde, Pırlant'a babalık davası açtı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Jackson kardeşler, İzmir ve Şikago'da milyonlarca liralık yatırımı olan Kasım Pırlant'ın, yıllar önce ülkede anneleri Carolyn Jackson ile beraber olduğunu iddia edip, önceliklerinin para olmadığını, sadece babalarının kendilerini kabul etmelerini istediklerini söylemişti.

Hukuk mücadelesi veren kardeşlerden Candice Jackson, İzmir'de Pırlant'ın kendilerine çok soğuk davrandığını söyleyip, bunun nedeni olarak da Kasım Pırlant'ın boşandığı eşi, Tülay Duygulu Pırlant'ı gösterdi. Candice Jackson, Tülay Duygulu Pırlant'ın, Kasım Pırlant'ı kendileri ile göüştürmediğini idda ederek,  "Biz daha önceden de, şimdi de amacımızın para, maddiyat olmadığını söyledik. İzmir'e geldiğimizde, karşılaştığımız manzara içler acısıydı. Tülay Duygulu Pırlant isimli kişi, hem bana hem de kardeşime nazik bir insanın söylemekten çekineceği şeyler söyledi. Kasım Pırlant bizim babamız ve eski eşinin onu yönlendirdiğini düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

Şikago'da 1973 yılında iş yaşamına bir eğlence mekanında garsonluk yaparak başlayan Pırlant'ın aynı eyalette lokanta satın aldığı ve 1978 yılında emlak işine girdiği biliniyor. 1985 yılında ise 9 alışveriş merkezi sahibi olan Pırlant'ın İzmir'de milyonlarca dolarlık yatırımı bulunduğu söyleniyor. Pırlant, garsonluktan başlayıp gayrimenkul krallığına giden başarılı bir iş hayatına imza attı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davasında flaş gelişme!


Geri Dön