20 / 04 / 2024

Gayrimenkulde son fırsatlar!

Gayrimenkulde son fırsatlar!

Gayrimenkulcülerin yıl sonuna özel sunduğu fırsatlar ev sahibi yapmanın yanı sıra pek çok avantajı da beraberinde getiriyor. İnşaat firmaları yeni yılda yeni bir eve sahip olmak isteyenler için kampanya rüzgarları estiriyor...



Ev alana tatil İnşaat firmaları yeni yılda yeni bir eve sahip olmak isteyenler için kampanya rüzgarları estiriyor. Gayrimenkulcülerin yılsonuna özel sunduğu fırsatlar ev sahibi yapmanın yanı sıra pek çok avantajı da beraberinde getiriyor.


 Denge Yapı, yıl sonu kampanyasıyla Mahal Sancaktepe'den ev alacaklar için tüm konutları yüzde 1 ön ödeme ve teslime kadar düşük taksitlerle satışa sunuyor. 


Kampanyayla 199 bin 550 TL değerindeki 2+1 daireye teslime kadar aylık 1.272 lira taksitle sahip olunabiliyor. Daire bedelinin yüzde Tinin ön ödeme olarak alındığı kampanyada, peşinatın yüzde 24'lük kısmı vade farkı olmaksızın teslime öteleniyor. 

Teslime kadar düşük taksit Dumankaya İnşaat'ın özel yılsonu fırsatları tüketicilere farklı seçenekler sunuyor. Yüzde 1 KDV avantajı bulunan projelerde, peşin ve vadeli satışlarda yüzde 12'lik bir indirimle daire sahibi olma imkânı tanınıyor. Ayrıca banka kredili satışlarda da 36 ay vade ve yüzde 0 faiz gibi fırsatlar sunuluyor. 


Kampanya kapsamında, Ritm İstanbul'da fiyatlar 176 bin 880 TL'den başlarken, 36 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatı mevcut. 

Modern Collection projesinde ise fiyatlar 150 bin 480 TL'den başlıyor. Şirketin Konsept Halkalı projesinde de 70 bin TL'ye varan indirimler bulunuyor. 


Ege Yapı Group, Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama ortaklığında Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir projesinde "Batışehir'de iyi 1 haber" sloganı ile başlatılan kampanyasında, yüzde 1 peşinat ve yüzde 1 KDV oranı sunuluyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler taksit ödemelerine ise teslimden sonra başlıyor. 3 bin 305 konuttan oluşan Batışehir'de farklı daire seçenekleri yer alıyor. 


Cornerlife Güneşli projesinde konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden kampanya kapsamında şimdiye kadar 1 kilo 722 gram altın konut sahiplerine teslim edildi. Projede yılın son kampanyası ile 10 kilo altın hediye edilmesi planlanıyor. Stüdyodan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin olduğu Cornerlife Güneşli'de fiyatlar ise 201 bin TL'den başlıyor. 

Proje 15 ve 16 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 


MOM Yapı, ilk projesinin GLOW3'te kalan az sayıda daire için yeni yıl kampanyası  sunuyor. 23 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında GLOW3'ten ev sahibi olanların 1 yıl boyunca aidatları MOM Yapı tarafından ödeniyor. Daire fiyatlarının yüzde 1 KDV avantajı ile 227 bin TL ile 582 bin TL arasında değişiklik gösterdiği GLOW3 projesinde yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, ı güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alanı, seyir bankları, l kamelyalar, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. 



Posta Gazetesi 


Geri Dön