25 / 04 / 2024

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı!

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı!

Şehitkamil Belediyesi'nin modern bir şekilde düzenlenen yeni Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü kompleksi hizmete açıldı.



Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Makine İkmal Sanayi tesislerinin yer aldığı kompleks düzenlenen törenle hizmete açıldı. 25 bin metrekare alan üzerine inşa edilen modern hizmet binası ve 'Makine İkmal Sanayi' tesisinin açılışında konuşan Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni tesisle bir cıvata parçasının bile heba olmadığını, her şeyin modern sistemle gerçekleştiğini söyledi. 


DEVASA TESİS 

Açılışta konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, binanın modern teknolojiyle donatıldığını belirtti. Fadıloğlu, "Daha önce Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ile Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü'nün de belediye bünyesinin dışına çıkarılmasıyla verimin arttığını gördük. Burada da Fen İşleri Müdürlüğü'nün yapılacak çalışmalarda bire bir işinin başında olması bizim için önemliydi. Binalarda her şey istemli bir şekilde gerçekleşecek. Burada kayıp kaçak oranı sıfıra inecek. Arkadaşlarımıza çok güveniyoruz ama bir cıvatanın bile kontrolü yapılacak" dedi. 


TAM DONANIMLI

'Makine İkmal Sanayi' tesisi içerisinde; yemekhane, personel giyinme-soyunma odası, araç bakım atölyeleri, tamirhane, makas atölyesi, kaporta, benzin pompası, araç elektrik odası, lastik söküm-takım birimi, boya atölyesi, yedek parça deposu, malzeme deposu, yanıcı ve patlayıcı malzeme deposu, araç yağlama-yıkama birimi ve arşiv gibi bölümler bulunuyor.


Sabah Güney


Geri Dön