20 / 04 / 2024

Gazze'de hava saldırıları sonucu 200'den fazla konut yıkıldı!

Gazze'de hava saldırıları sonucu 200'den fazla konut yıkıldı!

Birleşmiş Milletler (BM), İsrail'in Gazze saldırıları ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada İsrail'in Gazze'deki hava saldırıları sonucu 200'den fazla konutun yıkıldığı bildirildi.



Birleşmiş Milletler (BM), İsrail'in Gazze saldırıları ile ilgili açıklama yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alah habere göre, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından yapılan açıklamada İsrail'in Gazze'deki hava saldırıları sonucu 200'den fazla konutun yıkıldığı bildirildi.

Gazze de hava saldırıları sonucu 200 den fazla konut yıkıldı!

BM İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (OCHA) Sözcüsü Jens Laerke, BM Cenevre Ofisindeki toplantıda İsrail'in hava saldırıları ile ilgili açıklama yaptı. Jens Laerke konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada  "İşgal altındaki Filistin topraklarında ve İsrail'de devam eden şiddet olaylarından endişe duyuyoruz. Yaralı sayısı çatışmanın her iki tarafında da tırmanmaya devam ediyor ve siviller acı çekiyor." ifadelerini kullandı.

İsrail'in hava saldırıları nedeniyle yaşanan yıkımlarla ilgili de konuşan BM İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (OCHA) Sözcüsü Jens Laerke, bölgede 200'den fazla konutun yıkıldığını ya da ciddi şekilde hasar aldığını söyledi.

 

Gazze'de ticari mahalleler ve dükkanlar büyük hasar gördü!


Geri Dön