16 / 04 / 2024

Gazze'de yıkım protestosu!

Gazze'de yıkım protestosu!

İsrail'in Gazze'de düzenliği saldırılar büyük yıkımlara neden oldu. Bazı binalar tamamen yıkılırken, bazıları ise büyük hasar gördü. İsrail'in El Aksa kanalını vurmasına tepki gösteren basın mensupları, binanın enkazında gösteri düzenledi.



İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar büyük bir yıkıma neden oldu. Dün gece boyunca bombardıman sesleri altında panik yaşayan Gazzeliler, sabah büyük bir yıkımla uyandı.

Gazze de yıkım protestosu!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İsrail'in neden olduğu enkaz yığınları basın mensupları tarafından görüntülendi. Bazı binalar tamamen yıkıldığı, bazılarının ise büyük bir kısmının hasar gördüğü gözlemlendi. Çok sayıda ev ve iş yeri de bombardıman nedeniyle harabeye döndü.

Gazze de yıkım protestosu!

Basın mensupları, İsrail'in El Aksa kanalını vurmasına tepki göstererek, binanın enkazında gösteri düzenledi. İsrail, bölgeye hava saldırısı düzenlemesi ve binaların yıkılması protesto edildi. 

Gazze de yıkım protestosu!

Filistinli Basın Mensupları Forumu'nun çağrısıyla kanalın enkazında düzenlenen gösteriye birçok basın mensubu katıldı. Protestocular, uluslararası basın kurumlarından işlediği suçlar için İsrail'i cezalandırmak üzere harekete geçmesini istedi.
 


Geri Dön