27 / 04 / 2024

GEBERIT, DuoFresh ürünüyle banyolarda ferahlık sağlayacak!

GEBERIT, DuoFresh ürünüyle banyolarda ferahlık sağlayacak!

Avrupa’nın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, üstün teknoloji ve tasarımı harmanlayarak banyolar için yenilikçi fikirler sunuyor.



Stil ve fonksiyonel tasarımları ile banyoların havasını değiştiren Geberit, DuoFresh kumanda kapağına entegre edilmiş koku giderme sistemi ile kokuları kaynağına hapsediyor. 


GEBERIT, DuoFresh ürünüyle banyolarda ferahlık sağlayacak!


İsviçre’nin rezervuar sistemlerinde lider markası Geberit,  tüketiciye sunduğu şık, hijyenik ve son teknoloji çözümler ile banyolarda yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Geberit, geliştirdiği DuoFresh teknolojisiyle istenmeyen kötü kokuları klozet taşının içinden emerek, ortamı kötü kokudan arındırıyor. Ortama temiz hava salınımı sağlayan Geberit DuoFresh gömme rezervuar sistemi fonksiyonel özellikleri ile banyolarında hijyenik çözümler arayanlara ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 


Geberit DuoFresh kötü kokuları klozetin içinde hapsederek bu kokuları kumanda kapağının arkasındaki aktif karbon filtresi sayesinde temizliyor. Havalandırma borularından veya diğer havalandırma sistemlerinden bağımsız olarak çalışıyor.  Geberit bu sistem ile artık kış aylarında cam açmanıza gerek kalmadan banyonuz için ferah bir hava sağlamanızı mümkün kılıyor. 



Enerji Tasarrufu Sağlayan Yenilikçi Tasarım 

Modern mimarinin banyolardaki yansıması Geberit, DuoFresh gömme rezervuar ile banyolarda enerji tasarrufu sağlıyor. Geberit DuoFresh’in enerji tasarruflu koku alma ünitesi, kumanda kapağındaki düğme ile kolayca çalıştırılabiliyor. Klozetin içindeki kötü hava, aktif karbon filtresinde temizleniyor ve ortama yeniden temiz hava veriyor.  İster otomatik olarak 10 dakika içinde kapanan, isterseniz de manuel olarak kapatabileceğiniz sistem, sizi yormadan banyonuzda temiz hava akışının kontrollü şekilde dağılmasını sağlıyor. 


Geri Dön