19 / 04 / 2024

Gelir İdaresi Başkanlığı 70 sözleşmeli personel alımı yapacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı 70 sözleşmeli personel alımı yapacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından güncel olarak yayınlanan duyuruda 70 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıklandı. İlana başvurular 13 Haziran 2022 Pazartesi günü başlayıp, 24 Haziran 2022 Cuma günü saat 17.30’da sona erecek. İşte tüm detaylar...



Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından bugün yayınlanan ilana göre 70 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. GİB merkez teşkilatı için yapılacak olan alımlarda KPSS şartı olmadan sözlü sınav esas alınacak. 

İlana başvurular, 13 Haziran 2022 Pazartesi günü başlayacak olup, 24 Haziran 2022 Cuma günü saat 17.30’da sona erecek. Başvurular, e-Devlet üzerinden Gelir İdaresi Başkanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden, elektronik ortamda yapılabilecek. Başvuru formunun doldurulmasına ilişkin açıklamalar, internet sitesinde yer alıyor. 

Gelir İdaresi Başkanlığı 70 sözleşmeli personel alımı yapacak!

Sözlü sınava başvuracak adaylarda son başvuru tarihi itibarıyla genel ve özel şartlar aranacak. Peki, ilana başvurular için genel şartlar nedir? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön