19 / 04 / 2024

Lazzoni Mobilya ile kendi mobilyanı kendin yarat!

 Lazzoni Mobilya ile kendi mobilyanı kendin yarat!

Tüketicileri ile arasında güçlü bir bağ olduğunu belirten Lazzoni, kullanıcılarına kendi mobilyalarının tasarımını yapma ayrıcalığı sunan ve gerçek anlamda esnek üretim yeteneğine sahip bir marka



Lazzoni; seçkin zevk sahibi insanların, bir iç mimara tasarımını yaptırıp, butik bir atölyede maharetli bir ustaya üretim yaptırır gibi özgün bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Bunun yanı sıra marka, satış öncesi ve satış sonrası hizmetleri, kalite standartları ve uluslararası bir marka olarak sunduğu prestij ve yaklaşımı ile farklılaşıyor.


Lazzoni ürünlerinin büyük bölümü ölçü ve parça sayısı belirlenebilen değişken modüllerden oluştuğu için, tasarım ekibi ile birlikte, ürünleri adeta yeniden yaratabilirsiniz. Sunulan ayrıcalıklar sayesinde, beğenilen ürünler satın alınmadan önce, kendi evinizin ölçülerine göre modellenmiş ürünleri, bilgisayar ortamında, üç boyutlu olarak görmeniz de mümkün. 


Mağazaya gelip, herhangi bir ürünü beğendikten sonra, proje keşif ekibi, evinize gelerek, gerekli ölçüleri alır, duvar renginden zemin döşemesinin türüne, tonuna kadar tüm verileri sisteme girer. Daha sonra, mağazalarda görevli iç mimarlar, bilgisayar ortamında odanızı üç boyutlu olarak modeller ve almayı düşündüğünüz ürünleri yerleştirir. Aynı programda, ürünlerin farklı seçeneklerini de sizlerle paylaşırlar. 


Sonuçta, özel bir iç mimara çizimini yaptırdığınız tasarımı, bir mobilya ustasına ürettirir gibi, adım adım hayal ederek gerçeğe dönüştürürsünüz. Üstelik, LAZZONI kalitesi ve güvencesi ile edindiğiniz mobilyalara ayırdığınız bütçenin hakkını tam anlamıyla alırsınız.



www.lazzoni.com.tr


Geri Dön