25 / 04 / 2024

Ayrıcalıklı

Ayrıcalıklı

Tüketicileri ile arasında güçlü bir bağ olduğunu belirten Lazzoni, kullanıcılarına kendi mobilyalarının tasarımını yapma ayrıcalığı sunan ve gerçek anlamda esnek üretim yeteneğine sahip bir marka

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Yemeğinizi hızlı bir şekilde pişirmek ve donmuş gıdalarınızı çözmek için kullanılan mikrodalga fırın, Samsung ayrıcalığıyla satışa çıktı. Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Sınıfında ilk olan PEUGEOT Partner Van ile ayrıcalıklı bir deneyime hazır mısınız? 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

PEUGEOT Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sunan PEUGEOT i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekiyor. İşte, Partner Van’ın 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hande Ayşe Döker tarafından kuruldu.

Nef Reserve Kandilli ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor!

2010'dan beri hayata geçirdiği projelerle dünyanın sayılı gayrimenkul markaları arasında bulunan Nef, Kandilli’deki yeni Reserve projesiyle İstanbul Boğazı'nın eşsiz konumunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

TOKİ dul ve yetimlere ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ dar gelirliler için konut üretimine ara vermeden devam ediyor. Son başladığı 100 bin sosyal konut kampanyasına 1.1 milyon başvuru geldi. Peki TOKİ bu projelerde dul ve yetimlere ayrıcalık tanıyor mu?

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

TOKİ engelli vatandaşlara ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ, alt gelirli, orta gelirli, şehit ailelerini, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, engelli vatandaşları ve emekli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanıyor mu?

Suudi Arabistan'da 'Ayrıcalıklı Oturum Sistemi' başladı!

Suudi Arabistan'da hayata geçirilen "Ayrıcalıklı Oturum Sistemi" ile yabancılara, ömür boyu ve birer yıllık olmak üzere iki çeşit oturum imkanı sunuluyor.

TOKİ'den engelli vatandaşlara ayrıcalık!

TOKİ’den ev almak isteyen engelli vatandaşlar Engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanınıyor mu? Engelliler TOKİ kuralarına ne kadar katılabilir? sorularını araştırıyor.

HEP İstanbul, HEP Grand Homes ile ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor!

Tekfen Gayrimenkul tarafından bölgenin en iyi konumunda inşa edilen ve yaşamın tüm ayrıcalıklarıyla devam ettiği HEP İstanbul, kaliteli bir yaşam isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Emlak Konut Ankara’yı ayrıcalıklı yaşamla buluşturuyor!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut, 65 yıldır huzur, güven, mutluluk ve yaşam alanları inşa ediyor. Emlak Konut, Ankara’yı ayrıcalıklı yaşam konseptiyle buluşturuyor...

Ayrıcalıklı Haberi

Ayrıcalıklı
Lazzoni; seçkin zevk sahibi insanların, bir iç mimara tasarımını yaptırıp, butik bir atölyede maharetli bir ustaya üretim yaptırır gibi özgün bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Bunun yanı sıra marka, satış öncesi ve satış sonrası hizmetleri, kalite standartları ve uluslararası bir marka olarak sunduğu prestij ve yaklaşımı ile farklılaşıyor.


Lazzoni ürünlerinin büyük bölümü ölçü ve parça sayısı belirlenebilen değişken modüllerden oluştuğu için, tasarım ekibi ile birlikte, ürünleri adeta yeniden yaratabilirsiniz. Sunulan ayrıcalıklar sayesinde, beğenilen ürünler satın alınmadan önce, kendi evinizin ölçülerine göre modellenmiş ürünleri, bilgisayar ortamında, üç boyutlu olarak görmeniz de mümkün. 


Mağazaya gelip, herhangi bir ürünü beğendikten sonra, proje keşif ekibi, evinize gelerek, gerekli ölçüleri alır, duvar renginden zemin döşemesinin türüne, tonuna kadar tüm verileri sisteme girer. Daha sonra, mağazalarda görevli iç...