24 / 04 / 2024

ULI Global Awards for Excellence finalisti Forum İstanbul oldu!

ULI Global Awards for Excellence finalisti Forum İstanbul oldu!

Forum İstanbul; şehircilik ve mimari alanda dağıtılan, dünyanın en prestijli ödüllerinden Urban Land Institute’in (ULI) her yıl düzenlediği ULI Global Awards for Excellence 2012’ de finale kaldı





Forum İstanbul; şehircilik ve mimari alanda dağıtılan, dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden ULI Global Awards for Excellence 2012’de finalist oldu. Dünyanın en önemli gayrimenkul kurumlarından biri olan Urban Land Institute’in (ULI) her yıl düzenlediği ULI Global Awards for Excellence yarışmasında, şehirciliğe katkısı olan ve mimari açıdan dünya genelinde en öne çıkan projelere ödüller veren yarışmada Forum İstanbul finale kaldı.


 

29 seçkin projenin finale kaldığı Urban Land Institute ödüllerinde bu yıl finalistlerin çoğu ABD’den çıktı. Avrupa’dan sadece 6 proje finale kalırken Türkiye’den tek finalist Forum İstanbul oldu. Yenilikçi, finansal olarak başarılı, bulundukları bölgede topluma katkıda bulunan, çevreyle dost ve sosyal ihtiyaçlara cevap veren projeler 16 – 19 Ekim’de ABD, Colorado’da yapılacak final töreninde ödüllendirilecek.


 


175.000 m2'lik kiralanabilir alanda 265 mağazasının yanı sıra, Turkuazoo akvaryum, Jurassic Land gibi İstanbulluların sıklıkla tercih ettiği eğlence birimlerini ve sayısız müşteri hizmetini de içeren Forum İstanbul, açıldığından bu yana ağırladığı 60 milyona yakın ziyaretçisi ve çift haneli ciro artışları ile de on plana çıkıyor.


 


Geri Dön