25 / 04 / 2024

General Mobile GM 21 Plus ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi!

General Mobile GM 21 Plus ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Yarın Anneler Günü. Henüz annesine hediye almamış olanlar güncel akıllı telefon fiyatlarını inceliyorlar. Bu kapsamda şık tasarımı, uygun fiyatı ve gelişmiş teknolojisi ile General Mobile GM 21 Plus dikkat çekiyor. Peki, General Mobile GM 21 Plus ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Anneler Gününde annesine en güzel hediyeyi almak isteyenler fiyat performans ürünü akıllı telefonları inceliyorlar. General Mobile GM 21 Plus sanatsal çarpıcı tasarımıyla dikkat çekiyor. 

Çarpıcı Siyah ve Çarpıcı Turkuaz renkleri ile satışta olan General Mobile GM 21 Plus, 6.53" HD+ geniş damla ekran ve %90 ekran gövde oranıyla tasarlandı. General Mobile GM 21 Plus telefonlarda yer alan üçlü yapay zeka kamera sistemi ile geliştirilen algoritmalar sayesinde birden fazla kareyi aynı anda çekerek ultra keskin fotoğraflar çekebileceksiniz. 

Gücünü HyperEngine teknolojisinden alan MediaTek Helio G35 hızı ve pürüzsüz performansı bir araya getirerek 8 çekirdek işlemci, 2.3 GHz'e varan saat hızı ve 4GB RAM kapasitesi ile oyun deneyimini akıcı hale getiriyor. 

General Mobile GM 21 Plus ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi!

64GB dahili hafıza ve MicroSD kart desteği ile 256GB'a kadar depolamanın keyfini çıkarmak da size kalıyor. 

5050mAh ultra pil ve gelişmiş güç yönetimi sistemi ile uzun saatlere varan oyun oynama, video izleme, çevrimiçi yayın gibi istediğiniz pek çok şeyi yapabilir, pil konusunda size çok daha fazla zaman kazandırır. 

En hassas bilgilerinizi tehditlerden korumak için en yüksek güvenlik önlemlerini, parmak izi okuyucu ile güvence altına alıyor. Üstelik yüz tanıma teknoloji ile de kolayca ulaşmanızı sağlar. Peki, General Mobile GM 21 Plus teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir?


Geri Dön