19 / 04 / 2024

Geri sayım başladı! Altın ve dolar için flaş gelişme! Rakamlar bugün su yüzüne çıkıyor

Geri sayım başladı! Altın ve dolar için flaş gelişme! Rakamlar bugün su yüzüne çıkıyor

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bugünün altın ve dolar için çok kritik bir olacağını söylemişti.  Altın ve dolar için bugün rakamlar su yüzüne çıkıyor. Kritik gelişme içi son saatler, geri sayım başladı!



ALTIN VE DOLAR İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Altın ve doların kaderini belirleyecek olan kritik gelişme için geri sayım başladı.

Bugün piyasaların gözü; Fed Başkanı Jerome Powell'ın, Jackson Hole toplantısındaki açılış konuşmasında. Bugün Powell’ın açıklamalarında Fed’in  para politikası adımlarına yönelik ipuçları aranacak.

Uzmanlara göre bugün açıklamaların ardından dolar/TL  ve altın fiyatlarında yükseliş beklediklerini ifade ettiler.

Bazı analistlere göre, piyasa katılımcılarının Powell'ın son derece şahin konuşmasına hazır olduklarını ifade ederken, bazı katılımcılar ise Powell'ın daha güvercin bir tavırla hareket edebileceği yönünde açıklamalrda bulundu.

 Geri sayım başladı! Altın ve dolar için flaş gelişme! Rakamlar bugün su yüzüne çıkıyor

RAKAMLAR BUGÜN SU YÜZÜNE ÇIKIYOR

Son haftalarda aşağı yönlü hareket eden altının bugün yükselişe geçip geçmeyeceği en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.  İslam memiş altın ve dolar için bugünkü kritik gelişmelere değinerek şu açıklamaları yaptı : Fed'in doları destekleyen tavrı devam edecek ya da daha iyimser olacak.

 Powell biraz daha şahin tonda, enflasyonu düşüreceğiz, faiz artırımına devam edeceğiz derse dolar endeksindeki yükselişler devam eder, paritelerde ve emtialarda değerlenme gündeme gelebilir. 

Tam tersi açıklama yaparsa bu sefer dolar endeksinde gerileme olur, emtiada yukarı yönlü hareketler devam eder. 

Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Son dakika altın fiyatları kaç lira? Altın fiyatları bugün kaç TL? Dolar bugün ne kadar?  Dolar kaç TL? İşte kritik gelişme öncesi altın ve dolar kuru 26 Ağustos 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön