02 / 05 / 2024

Gökorman ile kent hayatı yeşille buluşuyor!

Gökorman ile kent hayatı yeşille buluşuyor!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Gökorman

44 yıllık deneyime sahip, 4 bin 986 marka arasında iki kez üst üste ‘Süper Marka’ seçilen Sinpaş, Gökorman ile İstanbul’u yepyeni bir yaşamla tanıştırıyor.



Sinpaş’ın Anadolu Yakası’ndaki 18. projesi “Gökorman”, Çekmeköy Ormanı manzarasına sahip proje Şile otoyolu üzerinde yükseliyor. Gökorman; doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunuyor.

Dünyadaki yeni trend Gökorman ile Türkiye’de ilk kez uygulanıyor. Yeşili cephelere balkonlara taşıyan eşsiz tasarıma sahip Gökorman, gökyüzüne uzanan doğa ve mimarîsiyle İstanbul Anadolu Yakası’nın en dikkat çeken projesi olacak.

420 konuttan meydana gelen Görkorman, doğal rekreasyon alanları ve hemen yanı başındaki günlük ihtiyaçları karşılamayı amaçlayan çarşısı ile butik bir proje özelliği taşıyor. Projede 1+0’dan 4+1’e kadar değişen konut seçenekleri sunuluyor.

Eşşiz Tasarım: “Şeffaf Odalar”

Gökorman’ın eşsiz tasarım özelliklerinden biri olan ‘Şeffaf Odalar’, dört mevsim muhteşem Çekmeköy Ormanı manzarasına karşı keyifle vakit geçirilmesi için dizayn edildi.
 
Projenin ortak kullanım alanları arasında yüzme havuzu ve güneşlenme terasları, kafe, fitness, spa ve saunası ile geniş sosyal donatılar yer alıyor.

Avantajlı lokasyon, yatırım değerini de artırıyor

Şile otoyolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yükselecek proje; Çamlıca’ya 10 dk., Ikea ve Metro’ya 4 dk. mesafede yer alıyor.

Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan tüm köprülere, Tem ve bağlantı yollarına dakikalar içinde ulaşılabilen lokasyona sahip Gökorman, köklü eğitim kurumlarına, gelişmiş donanımlı sağlık kuruluşlarına, alışveriş ve iş merkezlerine yakın mesafede.

 

Tel: 444 1 440       
Web: http://www.sinpasgokorman.com

 


projeye sor



Geri Dön