29 / 03 / 2024

Göl Panorama Evleri satışa sunuldu!

Göl Panorama Evleri satışa sunuldu!

Be -Ma İnşaat’ın TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, Bahçeşehir’in karşısında konumlandırdığı Göl Panorama Evleri 9 Haziran Pazartesi günü lanse edildi. Göl Panorama Evleri, 1.431 konut ve 40 ticari üniteden oluşuyor.




Be -Ma İnşaat’ın  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, Bahçeşehir’in karşısında konumlandırdığı Göl Panorama Evleri 9 Haziran Pazartesi günü lanse edildi. Yatırım açısından avantajlı bir noktada yer alan Göl Panorama Evleri uzun zamandır merakla bekleniyordu.


TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be -Ma İnşaat tarafından Bahçeşehir’in karşısında hayata geçirilen Göl Panorama Evleri 9 Haziran Pazartesi günü, The Grand Tarabya Hotel’dedüzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.


95 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Göl Panorama Evleri, 1.431 konut ve 40 ticari üniteden oluşuyor.


Yatırım açısından avantajlı bir konuma sahip olan Göl Panorama Evleri, uzun zamandır yatırımcılar tarafından bekleniyordu. Bir süredir www.burasıyenievim.com web sitesinden talep toplayan projeye kısa sürede yoğun bir başvuru gerçekleşti.


Göl Panorama Evleri’nin yatırım açısından değerine değinen Be – Ma İnşaat İcra Kurulu Üyesi Halil Durna; “TOKİ ve iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle 1.431 konut ve 40 ticari üniteden oluşan dev bir projeye start veriyoruz. Projemiz, Bahçeşehir’in tam karşında, Küçükçekmece Gölü’ne bakan eşsiz bir noktada yer alıyor. 530 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz Göl Panorama Evleri, bölgeye büyük değer kazandıracak bir yaşam alanı olacak. Gerek mimarisiyle, gerekse donatılarıyla bölgenin çehresini değiştirecek bir proje geliştirdik. Göl Panorama Evleri’nin tüm detaylarını en ince ayrıntısına kadar planlayarak geliştirdik. Projenin konumlandığı nokta yatırım açısından büyük potansiyel taşıyor. Bu da projeye olan ilgiyi artırıyor. Projenin donatılarına ve bölgeye kıyasla ekonomik oranlarla satışlarımıza bugün başladık. Bizim amacımız burada projemizden daire alan her bir müşterimize maksimum faydayı sağlamak. Bu amaçla da müşterilerimize yatırım için önemli bir fırsat sunuyoruz. Şuan metrekaresi yaklaşık 2.500 TL’den başlayan fiyatlarımızı lansman dönemine özel olarak belirledik. Göl Panorama Evleri, yalnızca teslime kadar dahi yatırımcısına ciddi anlamda prim getirisi sağlayacak bir proje. Projenin ilerideki değerine ve bölgenin geleceğine inanıyoruz.” dedi.


Göl Panorama Evleri basın toplantısında söz alan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum; “Bu bölge İstanbul’un yeni şehir planı kapsamında yer alıyor. Bölge 3. havalimanı, 3. çevreyoluna çok yakın bir noktada. Burada hayata geçirilen proje ile 1.431 konut ve cadde üzerinde konumlanan 40 ticari ünite yer alacak. Şuan bu proje lansmana özel olarak maliyetine yakın bir fiyattan satışa sunuldu ve bu rakamın ileride çok daha yukarıda olacağını düşünyorum.” dedi.


LANSMAN DÖNEMİNE ÖZEL AVANTAJLAR


9 Haziran’da düzenlenen basın toplantısının ardından satışa sunulan projede, lansman dönemine özel olarakmetrekaresi 2.471 TL’den başlayan fiyatlar uygulanıyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirime ek olarak % 1 peşinat ile lansman dönemine özel fırsat sunuluyor. Ayrıca %25’lik peşinatın %24’lük kısmı da kredilendirilebiliyor.


Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Kısa sürede yoğun bir talep alan projede, 120 aya kadar %1,02 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.


95 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Göl Panorama Evleri, 530 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.


Geniş peyzaj alanlarının yanı sıra estetik mimarisiyle bulunduğu bölgeye değer kazandıran projenin mimarisinde ise TagoMimarlık’ın imzası bulunuyor.


Göl Panorama Evleri’nin geniş ve ferah kullanım alanları sunan daireler ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerine sahip.


Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Göl Panorama Evleri, TEM Otoyolu’nun yanı başında, E5 Otoyolu’na 5 km, Atatürk Havalimanı’na 13 km,3. havalimanına 30km, 3. köprüye ise 40 km mesafede bulunuyor.


İnşa çalışmalarının hızla başladığı Göl Panorama Evleri’nde teslimler ise 2016’nın Aralık ayında yapılacak.


Akit 


Göl Panorama Residence Bahçeşehir iletişim:

Telefon: 444 05 40

Web: www.golpanoramaevleri.com


Geri Dön