28 / 03 / 2024

Göl Panorama Evleri satışa sunuldu! Metrekaresi 2 bin 471 lira!

Göl Panorama Evleri satışa sunuldu! Metrekaresi 2 bin 471 lira!

Firma: BeMa İnşaat

Proje: Göl Panorama Evleri

TOKİ iştirakı Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be-Ma İnşaat tarafından Bahçeşehir'in karşısında hayata geçirilen Göl Panorama Evleri 9 Haziran Pazartesi, The Grand Tarabya Hotel'de düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı...



Be-Ma İnşaat'ın  TOKİ  iştirakı Emlak Konut GYO güvencesiyle, Bahçeşehir'in karşısında konumlandırdığı  Göl Panorama Evleri  9 Haziran Pazartesi Günü lanse edildi. Yatırım açısından avantajlı bir noktada yer alan Göl Panorama Evleri uzun zamandır merakla bekleniyordu. 



TOKİ iştirakı Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be-Ma İnşaat tarafından Bahçeşehir'in karşısında hayata geçirilen Göl Panorama Evleri 9 Haziran Pazartesi, The Grand Tarabya Hotel'de düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. 



Göl Panorama Evleri satışa sunuldu! Metrekaresi 2 bin 471 lira!



95 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Göl Panorama Evleri, 1. 431 konut ve 40 ticari üniteden oluşuyor. 



Yatırım açısından avantajlı bir konuma sahip olan Göl Panorama Evleri, uzun zamandır yatırımcılar tarafından bekleniyor. Bir süredir www.burasıyenievim.com web sitesinden talep toplayan projeye kısa sürede yoğun bir başvuru gerçekleşti. 


Göl Panorama Evleri satışa sunuldu! Metrekaresi 2 bin 471 lira!



LANSMAN DÖNEMİNE ÖZEL AVANTAJLAR


9 Haziran'da düzenlenen basın toplantısının ardından satışa sunulan projede, lansman dönemine özel olarak metrekaresi 2.471 TL'den başlayan fiyatlar uygulanıyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirime ek olarak yüzde 1 peşinat ile lansman dönemine özel fırsat sunuluyor. Ayrıca yüzde 25'lik peşinatın yüzde 24'lük kısmı da kredilendirilebiliyor. 



Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Kısa sürede yoğun talep alan projede, 120 aya kadar yüzde 1.02 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. 



95 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Göl Panorama Evleri, 530 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. 



Geniş peyzaj alanlarının yanı sıra estetik mimarisiyle bulunduğu bölgeye değer kazandıran projenin mimarisinde ise Tago Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 


Göl Panorama Evleri'nin geniş ve ferah kullanım alanları sunan daireler ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerine sahip.


Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Göl Panorama Evleri, TEM Otoyolu'nun yanı başında, E5 Otoyolu'na 5 km, Atatürk Havalinanı'na 13 km, 3. havalimanına 30 km, 3. köprüye ise 40 km mesafede bulunuyor.


İnşa çalışmalarının hızla başladığı Göl Panorama Evleri'nde teslimler 2016'nın Aralık ayında yapılacak. 



Tel : 444 05 40

Web: www.golpanoramaevleri.com




projeye sor



Geri Dön