28 / 03 / 2024

Gölcük Çiftlik Spor Kompleksi 3 ay sonra tamam!

Gölcük Çiftlik Spor Kompleksi 3 ay sonra tamam!

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan ‘Çiftlik Spor Kompleksi’ nde büyük ilerleme katedildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız Çiftlik Spor Kompleksi'ni 3 ay içerisinde bitirmiş olacaklarını kayd




Gölcük Belediyesi tarafından yapılan ‘Çiftlik Spor Kompleksi’ nde büyük ilerleme katedildi. İhsaniye Çiftlik Mahallesi'nde İnşaatı'nda büyük aşama kaydedilen 'Çiftlik Spor Kompleksi', iki tane 250'şer metrekarelik binadan meydana gelip içerisinde kafeterya, spor salonu, idari bina, judo-güreş salonları, sentetik çim zeminli futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, fitness salonu, soyunma odaları, wc ve çocuk park alanlarına sahip olacak. Ayrıca 1700 metre uzunluğundaki Asar Dere kenar çevre düzenlemesi; asfalt, bisiklet ve yaya yolundan oluşacak.


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş " Bu bölgede takriben 8000 metrekarelik alan üzerinde bir proje ürettik. Bu projemiz hem sportif, hem de kültürel ve sosyal faaliyetlere hitap ediyor.  Tesis içerisinde 150 metrekarelik bir halı saha, basketbol-voleybol sahası, fitness alanları ve minder sporlarının yapılabileceği kapalı spor salonumuz var. Ayrıca hanımlarımızın, yöredeki yerleşik nüfusun kullanabileceği bir sosyal tesisimiz de mevcuttur" dedi.


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız Çiftlik Spor Kompleksi'ni 3 ay içerisinde bitirmiş olacaklarını kaydetti.



Gölcük Belediyesi




Geri Dön