25 / 04 / 2024

Gölcük Kent Konseyi marka değerinde!

Gölcük Kent Konseyi marka değerinde!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi 30. Yürütme Kurulu Toplantısına katılarak Gölcük hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.



Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi 30. Yürütme Kurulu Toplantısına katılarak Gölcük hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. Başkan Ellibeş, Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri'ni bilgilendirdi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi 30. Yürütme Kurulu Toplantısı'na katılarak Gölcük hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. Gölcük Kent Konseyi'nin daveti üzerine 30. Yürütme Kurulu Toplantısı'na katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Öncelikle herkese sevgi ve saygılarımı iletiyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Tüm samimiyetimle Gölcük için göstermiş olduğunuz samimi çalışmalarınızla gurur duyuyorum" dedi. 


'YANLIŞLARIMIZI BİRLİKTE DÜZELTELİM' 

Başkan Ellibeş, "Her platformda, her kulvarda, her toplantıda Kent Konseyi'nin bir marka değeri olduğunu net olarak hissediyorum. Bu bağlamda sizin samimi çalışmalarınızın yanında olmamız kadar doğal bir şey yoktur. Birbirimize şeffaf olup soralım, öğrenelim yanlışlarımızı birlikte düzeltip doğrularımızın da daha başarılı olabilmesi adına desteklerimizi Gölcük adına verelim istiyorum. Bugüne kadar bu böyle gitti inşallah bundan sonra da böyle gidecektir" diyerek Gölcük Kent Konseyi'nin her zaman yanında ve destekçisi olduğunu belirtti. Başkan Ellibeş ayrıca Gölcük'te başlatılan Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri'ni bilgilendirdi. 


Gölcük Postası


Geri Dön