23 / 04 / 2024

Gölcük köy yolları yenileme çalışmaları yapılacak!

Gölcük köy yolları yenileme çalışmaları yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük köylerinde yol yenileme çalışması yapacak



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yenileme çalışmalarına başladı. Kış aylarında yıpranan yollar elden geçirilerek ulaşıma uygun hale getiriliyor. Bu çalışmalardan bir de Gölcük köylerinde gerçekleşecek. Yol çalışması Nüzgetiye, Yeni Feradiye ve Kirazpınar grup yolu ile Yeni Ferhadiye Servetiykarşı yollarında yapılacak.




10 KİLOMETRE YOL


Çalışma kapsamında toplam 10 kilometre yol elden geçek. Yolun 9 kilometresi sıcak asfaltla, 1 kilometresi ise soğuk asfalt kaplanacak. Çalışma kapsamında ayrıca trafik çizgi ve işaretlemeleri de yapılacak. Yolun ve gerekli bölümlerinde otokorkuluk ve taş duvar işleri gerçekleştirilecek.


16 BİN 500 TON ASFALT


10 kilometrelik yol bölümünde 16 bin 500 ton asfalt kullanılacak. Yoldaki kaldırımlarda 3 bin 500 metrekare parke ile 4 bin metre bordür kullanılacak. Yola yağmur suyu için V kanal oluşturulacak.


4 FİRMA KATILDI


Büyükşehir Belediyesi işi yapacak firmayı belirlemek için ihale düzenledi. İhaleye 4 firma teklif verdi. En düşük teklifi 3 milyon 800 bin TL ile Zemin Yapı verirken en yüksek teklif 4 milyon 654 bin TL ile Gürer Madencilik’ten geldi.


Firmalar Teklifler


Zemin Yapı 3 milyon 800 bin TL


Simge Asfalt 3 milyon 848 bin TL


Güneş Asflat 3 milyon 900 bin TL


Gürer Madencilik 4 milyon 654 bin TL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön