29 / 03 / 2024

GoldMaster ürünlerinde yılbaşı fırsatları!

GoldMaster ürünlerinde yılbaşı fırsatları!

GoldMaster ürünlerinde yılbaşı fırsatları bulunuyor. Yeni yıl hediyesi için birbirinden şık ve kullanışlı tasarımlara imza atan GoldMaster, yılbaşı sofrası hazırlığı için de pratik çözüm önerileri sunuyor...



Yılbaşına hazırlık yapmanızı kolaylaştıran, mutfak robotu, katı meyve sıkacağı, tost makinesi ve çay makinesi ile yılbaşı sofralarının hızlı ve mükemmel hazırlanmasına yardımcı olan GoldMaster, sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyenlere de farklı hediye seçenekleri sunuyor.


GoldMaster yılbaşı kampanyası kapsamında Rosa çay makinesi alana Seramio seramik sahan, Elena mutfak robotu alana Seramio seramik tava, katı meyve sıkacağı alana kettle, Serena tost makinesi alana narenciye sıkacağı, Seda elektrikli süpürge alana Truva ütü ve Aura buharlı ütü alana Sara saç kurutma makinesi hediye ediliyor. 



Yılbaşı gecesi kusursuz bir sofra hazırlamak isteyenlere GoldMaster, kırmızı serisi küçük ev aletleri ile pratik çözümler sunarak zamanınızı değerli kılıyor. Mutfakta harcanan zamanı kısaltan, modern ve kullanışlı tasarımlara imza atan GoldMaster, yılbaşı gecesini evinde ailesiyle ve dostlarıyla geçirecek olanların en büyük yardımcısı oluyor.


Meyve ve sebzeleri dilimleme, rendeleme, çırpma, doğrama ve blender özelliğine sahip Elena mutfak robotu sayesinde, yılbaşı gecesi sürecek ikramlar için yapılan hazırlık çok kısa sürede tamamlanabiliyor. Yılbaşı gecesi televizyon seyrederken taptaze meyve suyu ikram etmek için dakikalarca mutfakta olmanız gerekmiyor. GoldMaster Vita katı meyve sıkacağı ile katkısız ve sağlıklı meyve suyu hazırlamak sadece 3 dakika sürüyor.


Elena Mutfak Robotu alana Seramio seramik tava hediye, fiyatı: 209 TL


Katı meyve sıkacağı alana kettle hediye, fiyatı: 214 TL


Serena tost makinesi alana narenciye sıkacağı hediye, fiyatı: 169 TL


 


Rosa Çay Makinesi alana Seramio seramik sahan hediye


Yılbaşı gecesi çay servisleri için de pratik çözümler sunan GoldMaster; klasik çaydanlık yöntemiyle aynı lezzette ama çok daha kısa zamanda çayı hazırlayan Rosa çay makinesi ile çay keyfini sürekli kılıyor.


Fiyatı 184 TL


 


Seda Elektrikli Süpürge alana Truva Ütü hediye


Tüketicinin hayatını kolaylaştıracak ürünler tasarlamayı ilke edinmiş GoldMaster, hanımların temizlikte en büyük yardımcısı, tam 410 W yüksek emiş gücüne sahip GoldMaster Seda elektrikli süpürge ile kadınların aklını çeliyor.


 


GoldMaster Seda elektrikli süpürge, yüksek emiş gücü ve 4 metreye kadar uzayabilen hortumu sayesinde hanımların büyük yardımcısı oluyor. Toz torbası kullanmayı gerektirmeyen özel sistemi bulunan, siklonik özelliğe sahip GoldMaster elektrikli süpürgenin, 4 litre kapasiteli toz haznesi ve HEPA filtreli hava giriş sistemi bulunuyor. Mekanik HEPA filtre temizleme düğmesi ile yıkanabilir toz toplama haznesi el değmeden temizlenebiliyor.


 


Fiyatı 384 TL


 


Aura buharlı ütü alana sara saç kurutma makinesi hediye


Hediye seçimlerini küçük ev aletlerinden yapmak isteyenler için yılbaşına özel kampanya düzenleyen GoldMaster, 210 gr/dk buharla kırışıklıklara son veren seramik taban özellikli Aura buharlı ütü alana sessiz çalışma özelliğiyle dikkat çeken 1200W performansa sahip Sara saç kurutma makinesi hediye ediliyor.  


Fiyatı 139 TL



Geri Dön