19 / 04 / 2024

Google chrome'un gelişmiş güvenli Tarama modunu mutlaka kullanın! İşte nedeni

Google chrome'un gelişmiş güvenli Tarama modunu mutlaka kullanın! İşte nedeni

Veri güvenliğini sağlarken aynı zamanda basit, basit bir kullanıcı deneyimini sürdürmek, teknoloji şirketleri için göz korkutucu bir görev olabilir.  Müşteriler, şirketlerin özel verileri ifşa etmeden kapsamlı, güvenilir hizmetler sunmasını bekliyor.



Buna karşılık Gelişmiş Güvenli Tarama, bilgisayar korsanlarının yararlanma olasılığı en yüksek olan güvenlik açıklarına odaklanır . Google'a göre Gelişmiş Güvenli Tarama, kullanıcı güvenliğini garanti etmek için birden çok strateji kullanır: web sitelerini sürekli olarak güncellenen güvenli olmayan konumlar listesine göre kontrol eder, 
olağandışı URL'leri potansiyel kimlik avı dolandırıcılığına karşı inceler ve indirilen dosyaları tehlikeli veya bozuk dosyalara karşı denetler.

Google chrome un gelişmiş güvenli Tarama modunu mutlaka kullanın! İşte nedeni

Hatta belirli bir kullanıcının karşılaştığı potansiyel tehditlerden bir örnek alır ve bunu Google Hesabıyla senkronize ederek, kullanıcının karşılaşma olasılığının en yüksek olduğu risklere odaklanan kişiselleştirilmiş güvenlik sağlar. Tüm bunlar, kullanıcı göz atma oturumunu gerçekleştirirken gerçek zamanlı olarak gerçekleşir.

Gelişmiş Güvenli Tarama'nın gerçek zamanlı hizmetinin, Google'a normal veya Gizli Modda göz atmaktan daha fazla kullanıcı verisi göndermek anlamına geldiğini unutmayın. Bu, farkında olmaya değer bir endişe: büyük şirketlerin de güvenlik ihlalleri var ve kullanıcı verileri söz konusu olduğunda hiçbir şekilde evrensel olarak güvenilir değiller . Bununla birlikte, dijital dünyaya katılmak, aşağı yukarı kullanıcıların bir avuç büyük şirketten birinin ekosisteminde faaliyet göstermesini gerektirir. Eviniz veya ofisiniz bir Google mağazasıysa, Gelişmiş Güvenli Tarama tartışmasız en güvenli seçenektir.


Geri Dön