25 / 04 / 2024

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Op. Dr. Kenan Kalı, yeni Kovid-19 salgını sebebiyle zor bir süreç geçirdiğine dikkat çeken Kalı, sağlık ve konut sektörünün insanların vazgeçemeyeceği iki temel hizmet olması sebebiyle taleplerin devam ettiğini dile getirdi. Kalı, “Sağlık sektöründeki çalışmalarımızı bir üst aşamaya geçirip dünyada kabul gören ve tıp alanında bilim insanı yetiştiren bir üniversite kurmak istiyorum. Orta vadede İzmirde bu yatırımı gerçekleştireceğiz. Sağlık sektöründeki yatırım planı kapsamında yeni hastaneler satın alacağız. İzmir'de ve Ege Bölgesi'nde yenidiye konuştu. 

Gözde Grubu ndan 7 yeni proje!

7 PROJE BİRDEN

İnşaat tarafında ise Gözde Grubu olarak İzmir’de önemli yatırımları hayata geçirdiklerinin altını çizen Kenan Kalı, 7 yeni konut projesini de 3 sene içinde tamamlayacaklarına dikkat çekti. Kalı, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: 

“Bugüne dek 20'nin üzerinde proje ürettik. 17 siteyi tamamladık ve yaşama geçirdik. Şu anda 7 yeni projeye başlıyoruz. 3 yıl içinde bitirmeyi planlıyoruz.  İzmir  çarpık yapılaşması maalesef fazla olan bir kent, İzmir'in birçok Op. Dr. yerinin kentsel Kenan Kali dönüşümle yeniden yapılması gerekiyor. Nitelikli ve karakterli yapılar olsun istiyoruz.

Bana göre İzmir'in kalbi Alsancak. Burada iki tane projemiz var. Alsancak'ı çok önemsiyoruz. Fakat arazi oluşturmak çok zor. Bu işi başarıyla yaptık. Burada bizimle temas kuran ve dönüşüm isteyen insanlar bulunuyor. İzmir'i de kuzey, merkez ve güney olmak üzere 3 bölgeye ayırdık ve 3 proje müdürü ataması yaptık. Ana gövde Konak, Alsancak, Bornova ve Gaziemir. Kuzeyde Çiğli, Harmandalı ve Menemen, güneyde ise Güzelbahçe, Narlıdere, Yelki, Urla, Çeşme şeklinde belirledik.”

Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor!


Geri Dön