20 / 04 / 2024

Gram altın 1400 TL olacak! Hemen buraya bakın! Bunu duyanlar kaplten gidecek!

Gram altın 1400 TL olacak! Hemen buraya bakın! Bunu duyanlar kaplten gidecek!

Altın fiyatı hareket etmeye devam ederken gram altında büyük iddialar geldi. Üç gün sonra tarihi atılım yaşayacak altının gramı 2022 yılını 1.400 TL'yle kapatacak! İşte bütün ayrıntılar...



3 GÜN SONRA REKOR KIRACAK!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili olarak, 8 Aralık`a dikkat çekti. Gram altının artacağını öngören Memiş, özellikle FED'in faiz kararı açıklamasının ardından fiyatların tavan yapacağını belirtti. Son zamanlarda 1.073 seviyelerine yükselerek Cumhuriyet tarihindeki en yüksek seviyesini gören gram altın asıl rekoru üç gün sonra kıracak. Memiş'e göre gram altın ilk etapta 1.100 TL seviyelerine çıkarak rekor kıracak.

YILI 1400 TL'DEN KAPATACAK!

Yaptığı değerlemede altının yıl sonu fiyatını tahmin eden İslam Memiş, gram altının 2022'yi 1.400 TL ile sonlandıracağını söyledi.

Çin'in salgınla mücadele için sıfır vaka politikasından vazgeçmesinin altının fırlamasına neden olduğunu açıklayan Memiş, bu tarihten sonra altının asla 1.000 TL'nin altına düşemeyeceğini belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön