19 / 04 / 2024

Gram altın alanlar dikkat! Uzman isimden diğer analistlerin tersine tahmin

Gram altın alanlar dikkat! Uzman isimden diğer analistlerin tersine tahmin

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, altın ve bitcoin için önemli değerlendirmelerde bulundu. Bitcoinde yaşanan düşüşler için müjdeli haberi veren Şatıroğlu, gram altın biriktirenlere ise yükselişlerin ABD 10 Yıllıkları üzerinden yorumda bulundu.



BİTCOİN PİYASASINA GÜVEN GELİYOR
FED'in faiz kararlarının piyasaya etkilerini değerlendiren Tunç Şatıroğlu, altın için Amerikan 10 yıllarına vurgu yaparken, son dönemlerde sert bir düşüş yaşayan Bitcoin içinse müjdeli haberi duyurdu. Bitcoin için 25.000 dolara dikkat çeken Şatıroğlu, olumlu mesajlar veriyor. Tunç Şatıroğlu, Ethereum ile bitcoin için şu ifadeleri kullandı:

"Bitcoin’e (BTC) baktığımızda 25.000 doların geçilmesi gerekmekte. Bu seviye geçildiği takdirde piyasaya güven gelecek. Ethereum’un (ETH) teknik görünümü Bitcoin’e göre daha olumlu durmakta. Şu anda önünde 1.820 dolar direnci var ancak bunun önemli bir direnç olduğunu düşünmemekteyim. Kazandığı ivmeyle bu direnci kolay geçecek. Ripple’da (XRP) ise aşağıda 0,29 dolar, yukarıda ise 0,38 dolar seviyeleri kritik. 0,38 üzerini bir test ediyor. Ancak kalıcı kalmadı. O seviyelerin üzerinde en azından 2 gün kalmak gerekmekte" ifadelerini  kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön