19 / 04 / 2024

Gram altında hızlı yükseliş sürüyor! İşte yıl sonunda bu kadar olacak

Gram altında hızlı yükseliş sürüyor! İşte yıl sonunda bu kadar olacak

Altın fiyatlarında son durum yakından takip ediliyor. Beş ayın ardından tekrar zirve seviyelere yükselen gram altın 982 TL seviyelerine çıkarak gündeme yerleşti. Peki gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte o rakam açıklandı...



ONS ALTIN YIL SONUNDA NE OLACAK?

Altın fiyatlarındaki hızlı yükseliş yıl sonuna kadar devam edecek. Önümüzdeki günlerde ons altının 1.800-1.900 dolar aralığında olması bekleniyor. Merkez bankalarının yapacağı faiz kararı açıklamalarından sonra ons altın 1,950 doların üzerine çıkması bekleniyor. Ons altınını sene sonuna kadar 2 bin-2 bin 150 dolar olacağı düşünülüyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön