26 / 04 / 2024

Gram altında sert hamle!

Gram altında sert hamle!

Altın fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününde ekonomiyi yakından takip edenlerin ve altın almak isteyenlerin gündeminde yer alıyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, reşat altın ve 22 ayar bilezik fiyatı vatandaşlar tarafından merak edilen altın türleri arasında...



Altın fiyatları Ons altın ve döviz kurlarındaki değişmlerlerden  etkilenerek şekilleniyor.Yeni haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 

Döviz kurlarından yaşanan sert düşüş sonrasında altın fiyatlarında sert şekilde gerileme yaşandı. Geçtiğimiz hafta içerisinde ise döviz kurlarındaki yukarı yönlü hamle altın fiyatlarının yükselmesini sağladı. Altın fiyatları geçen hafta dövizin etkisi ile değer kazanmaya başladı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, reşat altın ve 22 ayar bilezik bugün ne kadar? İşte 10 Ocak 2021 altın fiyatları...

Gram altında sert hamle!  

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı haftanın ilk işlem gününde 796,11 lira seviyelerinde işlem görüyor.

Gram altında sert hamle!   

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği altın çeşitlerinden olan çeyrek altın 1 296 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1 314 lira.

Gram altında sert hamle!  

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altının alış fiyatı bugün 2,592 TL, satış fiyatı ise 2628 lira.

Gram altında sert hamle!  

REŞAT  ALTIN NE KADAR?

Reşat altın bugün  alış fiyatı 5.216,47 TL, satış fiyatı: 5.267,95 TL

Gram altında sert hamle!  

22 AYAR BİLEZİK NE KADAR?

Alış fiyatı: 725,09 TL, satış fiyatı ise 730,36 TL.

Altın fiyatlarına Fed baskısı!

Altından büyük çıkış!

Fiyatlar Patladı: Binance'den 2 Yeni Altcoin!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön