19 / 03 / 2024

Gram altının kasımda ne kadar olacağını açıkladı! Bu rakam hiçbir yerde söylenmedi!

Gram altının kasımda ne kadar olacağını açıkladı! Bu rakam hiçbir yerde söylenmedi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının dengesini kaybettiği şu günlerde gram altının kasım ayında ne kadar olacağını açıkladı. İşte detaylar…



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın ile ilgili öngörülerine devam etti. Altına yatırım yapan kişilere uyarılarda bulunan Memiş, “Gram altın 1.280 lira seviyesine ne zaman gelir?” sorusunu yanıtladı. Gram altın fiyatı için rakam tahmininde bulunan İslam Memiş, kasım ayını işaret etti.

Uzman İslam Memiş’in altın fiyatları için yapmış olduğu son açıklama şu şekilde:

“Altının gram fiyatı da ons fiyatının ayrı şekillerde yorumlamak isterim. Şimdi gram altın lira fiyatı altının ons fiyatında görülen baskılanma ya da düşüşten sebepli gram altın tarafında bir gerileme yaşadık. Ekim ayına yükseliş ile başlayan gram altın fiyatı 1038 TL seviyesine kadar yükselen hızlı bir yükseliş mevcuttu. Şu an itibarıyla 1007-1010 TL aralığında 1007 TL seviyesinden bozduruluyor, 1010 TL seviyesinden satın alıyorlar. Gram altın - lira fiyatında 1000 Türk Lirası seviyesinin üstündeki rakamlara önem veriyorum.

Dolar - lira kuru içeride yüksek kalmaya hala devam ediyor. Dolar kuru şu anda gram altın - lira fiyatını pozitif şekilde desteklediği için ben gram altın - lira fiyatındaki görünümünde olumlu devam ettiğini tahmin ediyorum. Ekim ayı itibarıyla ekim ve kasım aylarının önemsediğim için de yatırımcısına sık sık bu tarafta uyarılarım mevcut. Özel olarak kasım ayının ortalarında yeni zirveler yaşayabiliriz.

Gram altının kasımda ne kadar olacağını açıkladı! Bu rakam hiçbir yerde söylenmedi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön