19 / 04 / 2024

Gram altının kasımda ne kadar olacağını açıkladı! Bu rakam hiçbir yerde söylenmedi!

Gram altının kasımda ne kadar olacağını açıkladı! Bu rakam hiçbir yerde söylenmedi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının dengesini kaybettiği şu günlerde gram altının kasım ayında ne kadar olacağını açıkladı. İşte detaylar…



Mesela dolar - lira kuru şu anda 18,67 Türk Lirası satışı 18,69 Türk Lirası. Piyasa ile ekranlar yine ayrıştı. Makas aralıkları yine aynı şekilde açıldı. Fiyatlar düştükçe de makas aralıkları açılır. Bunu özel olarak belirtmek istiyorum.

Geçtiğimiz hafta agresif yükselişler varken gram altın - lira fiyatındaki alım satım farkı 4 TL idi. Bu 4 TL bugün yine 4 TL seviyesinde ama ONS altınının çarpana baktığınız zaman da 5 TL yine işçilik koyuyorlar ve bununla birlikte külçe altın tarafında yine ciddi bir şekilde işçilik kalmaya hala devam ediyor.

Eğer bu ay içinde dolar - lira kuru 19’lu rakamları görür ise 1060 lira seviyesini bu ay içinde takip edeceğimiz direnç seviyesi olarak fakat kasım ayına baktığımız zaman da yeni zirveler agresif yükselişler ile bekliyor olacağım. Kasım ayının ortalarında ise 1060 Türk Lirası seviyesi yerine 1100 liralı rakamlara bırakabilir.

1280 Türk Lirası önemli kritik direnç seviyesi. Bu senenin son çeyreğinde 1280 Türk Lirası seviyesi geçirdikten sonra senelik olarak öngörüm 1450 Türk Lirası seviyesini bu öngörüsünde bir değişiklik yok fakat bu düşüşler bu gerilemeler orta ve aynı zamanda uzun vadeyi göz önünde bulunduran yatırımcılar için.”

Gram altının kasımda ne kadar olacağını açıkladı! Bu rakam hiçbir yerde söylenmedi!

Kripto para eriyor! Zarar bu sefer büyük!

Öğrencilere tam 2 bin 887 lira burs! Lise, üniversite, yüksek lisans…

Hesabınıza 3 bin 336 lira yatacak! Evde bakım maaşları yatmaya başladı! Evde bakım maaşı hangi illerde yattı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön