24 / 04 / 2024

Gratis'ten efsane kampanya! Philips Airfryer XXL Avance Fritöz 6 bin TL indirimle satışta! 28 Mart 2023 fiyat listesi

Gratis'ten efsane kampanya! Philips Airfryer XXL Avance Fritöz 6 bin TL indirimle satışta! 28 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Airfryer XXL, gelişmiş teknolojisi ve 5 farklı pişirme programı ile bir çok yemeği hiç yağ kullanmadan sıcak havayla pişirir.



Philips Airfryer XXL Avance Collection Fritöz Fat Removal teknolojisi sayesinde , yiyeceklerin fazla yağdan arınmasını sağlayarak kendiniz ve aileniz için daha sağlıklı yiyecekler yapmanıza yardımcı olur. Telefonunuza indireceğiniz Philips Airfryer uygulaması sağlıklı, pratik atıștırmalıklardan geniș aile yemekleri hazırlamanız için size çeşitli tarifler sunar.

Gratis ten efsane kampanya! Philips Airfryer XXL Avance Fritöz 6 bin TL indirimle satışta! 28 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Airfryer uygulaması ipuçları, öğretici videolar ve tariflerle dolu. Airfryer XXL  geniş iç haznesiyle ile aile boyu yemekler pișirebilirsiniz. Tam boy kapasitesi sayesinde büyük porsiyonlu yemekleri pratik bir şekilde pişirebilirsiniz.

Bütün bir tavuk, hatta 1,4 kg'ye kadar kızartma pișirmenizi sağlar. Büyük 7,3 L kapasiteli tavayla altı porsiyona kadar yemek yapabilirsiniz.Kullanıșlı Sıcak Tutma moduna sahip Philips Airfryer XXL 'dadilediğiniz zaman yemeğinizi ısıtabilirsiniz. Kullanışlı sıcak tutma modu yiyeceğinizi 30 dakikaya kadar sıcak tutar. 

Philips'in Rapid Air teknolojisi, 7 kat daha hızlı hava akıșı sağlayarak istediğiniz çıtırlıkta yiyecekler ortaya koyar. Dıșı çıtır çıtır, içi yumușacık, daha sağlıklı ve lezzetli atıștırmalıklar hazırlayabilirsiniz. Philips Airfryer ile yemek pișirmek hızlı ve kolaydır. Anında ısı ve Rapid Airflow teknololisi sayesinde yemeğiniz fırında hazırlanmasına kıyasla 1,5 kat daha hızlı pișer.

Peki Philips Airfryer XXL Avance Collection Fritöz'ün sahip olduğu teknik özellikler neler? Philips Airfryer indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?


Geri Dön