24 / 04 / 2024

Green Village Şile'de kampanyalı fiyatlarla satışlar devam ediyor! 249 bin TL'ye!

Green Village Şile'de kampanyalı fiyatlarla satışlar devam ediyor! 249 bin TL'ye!

Firma: Burçkale Yapı

Proje: Green Village

Bahçe ve teras dubleksi daire ve villalardan meydana gelen Green Village projesi, Şile'de doğaya ve denize hakim alanda yer alıyor. Projede kampanyalı fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor.



Bahçe ve teras dubleks daire ve villalardan meydana gelen  Green Village  projesi, Şile'de doğaya ve denize hakim alanda yer alıyor. Projede kampanyalı fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor.


Green Village projesi, Şile'nin denize hakim noktasında  Burçkale Yapı  tarafından yükseliyor. 17 bin 227 metrekarelik alandan meydana gelen  Green Village  Şile projesinde 76 konut yer alıyor. 


Green Village Şile projesinde toplam oturum alanı 1.947 metrekare olarak belirlendi. Daire alanları 130 metrekare ile 140 metrekare arasında değişen projede teslimler Mayıs 2016 olarak planlanıyor. 


Green Village Şile projesinde yer alan daireler 4 oda 1 salon teras ve bahçe dubleksi şeklinde tasarlandı. Kampanyalı fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor. 


Green Village Şile'de yer alan bloklar 4 katlı tasarlandı. Şile Green Village projesinde yeşil alana ayrılan kısım da 15 bin 280 metrekare. 18 bloklu projede bahçe dubleks dairelere 60 metrekare bahçe alanı tahsis edilmiş durumda. 


Green Village Şile de kampanyalı fiyatlarla satışlar devam ediyor! 249 bin TL ye!


Green Village Şile projesinde 72 adet daire bulunuyor. Deniz manzarasına hakim alanda yükselen proje; özellikli çocuk alanları ve eğitici üniteleri, Kovboy kasabası, gençlik terası,açık havuzları, günlük taze yumurtalarınızı alabileceğiniz kazların, ördeklerin,  tavşanların ve tavukların bulunduğu mini çiftliğiyle, dvd odası, şömine başı kütüphanesi, hobi bahçeleri, basketbol, futbol, tenis, voleybol kortu, kum havuzu, Yaz okulu ve ağaç evleriyle tam bir aile projesi. 

Green Village Şile'de neler var?

Cafe

Kids Club

Şömine Başı Kütüphane

Dvd Odası

Açık Havuz

Mini Çiftlik

Genç Seyir Terası

Kovboy Kasabası

Hobi Bahçesi

Çardaklar

Balıklı Gölet

Çiçek Bahçesi

Basketbol - Voleybol

Tenis

Mini Futbol

Ağaç Evler

Tırmanma Duvarı

Kum Havuzlu Oyun Alanı

Yaz Okulu

Resim Atölyesi

Tarımcılık

İzcilik fotoğrafçılık


GREEN VİLLAGE HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ




projeye sor



Geri Dön