18 / 04 / 2024

Grundig buzdolabı sadece 8.600 TL! Bu fiyata başka yerde yok! İşte 1 Ekim 202 fiyat listesi…

Grundig buzdolabı sadece 8.600 TL! Bu fiyata başka yerde yok! İşte 1 Ekim 202 fiyat listesi…

Grundig buzdolabı almak isteyenlere Migros’dan iyi haber geldi! Şimdi Migros Market, Grundig marka buzdolabında yüzde 4 indirim fırsatı sunuyor. Peki, Migros’da satılan Grundig buzdolabı ne kadar? İşte 1 Ekim 202 fiyat listesi…



Son dönemlerde Türkiye’de arta beyaz eşya fiyatlar nedeniyle vatandaşlar marketlerin ve markaların düzenlediği indirim ve kampanyaları takip eder hale geldi. Migros’da buzdolabı almak isteyenler için müjde gibi bir haber verdi ve Grundig marka buzdolabında indirime gitti.

Grundig Grne 4653 buzdolabı, son teknolojiye bezenmiş özellikleri ve minimal, şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, yiyecek ve içeceklerinizi sağlıklı şekilde saklamanız için ihtiyaç duyduğunuz tüm niteliklere sahip.

Bir yandan buzdolabınızı değiştirmek istiyor, diğer yandan da bunu yaparken buzdolabınızın bütçe dostu olmasını istiyorsanız, Grundig Grne 4653 Migros indirimiyle birlikte sizin için en uygun ürün haline geliyor. En güncel ve en yeni teknolojiler ile donatılmış olan bir buzdolabında olmasını dilediğiniz tüm nitelikleri barındıran bu ürün, bütçe dostu fiyatlarıyla mutfağınıza yeni bir şıklık katmayı hedefliyor. Uygun fiyat aralıklarında bulabileceğiniz Grundig Grne 4653 Migros’un uyguladığı yüzd 4 indirim ile daha uygun hale geliyor. Eğer siz de evinizin mutfağında kaliteli ve sağlıklı beyaz eşyalara sahip olmak istiyorsanız, Grundig Grne 4653 alarak başlayabilirsiniz.

Peki, Grundig Grne 4653 Migros satış fiyatı ne kadar? Grundig buzdolabı fiyatları ne kadar ? İşte 1 Ekim 202 fiyat listesi…


Geri Dön