28 / 03 / 2024

GSD Denizcilik Gayrimenkul komite üyelerini yeniden belirledi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul komite üyelerini yeniden belirledi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yerine getirecek bölümün belirlenmesi ve SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince şirket Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulan komitelerin üyelerinin yeniden belirledi.



GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yerine getirecek bölümün belirlenmesi ve SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince şirket Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulan komitelerin üyelerinin yeniden belirledi.


Açıklama:

Şirketimizin bugünkü Yönetim Kurulu Toplantısında,


1. SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca oluşturulan Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yerine getirecek bölüm ile üyelerinin ve doğrudan bağlı olduğu kişinin yeniden belirlenmesine; Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerinin, yine aynı ilkelerde verilen izin uyarınca Şirketimiz Mali İşler Bölümü'nce Şirketimiz Genel Müdürü'ne doğrudan bağlı olarak yerine getirilmesine ve bu kapsamda Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Şirketimiz Mali İşler Müdürü Ergin Egi'nin ve üyeliğine Tanın Cenk Gürsel'in atanmasına,


2. SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Şirketimiz Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulan komitelerin üyelerinin yeniden belirlenmesine; Şirketimiz'in Denetimden Sorumlu Komitesi başkanlığına Mehmet Sedat Özkanlı'nın ve üyeliğine Anna Gözübüyükoğlu'nun atanmasına; Şirketimiz'in Kurumsal Yönetim Komitesi başkanlığına Mehmet Sedat Özkanlı'nın ve üyeliklerine Anna Gözübüyükoğlu ile Ergin Egi'nin atanmasına; Şirketimiz'in Riskin Erken Saptanması Komitesi başkanlığına Anna Gözübüyükoğlu'nun ve üyeliğine Mehmet Sedat Özkanlı'nın atanmasına; Şirketimiz'in Aday Gösterme Komitesi başkanlığına Mehmet Sedat Özkanlı'nın ve üyeliğine Anna Gözübüyükoğlu'nun atanmasına; Şirketimiz'in Ücret Komitesi başkanlığına Anna Gözübüyükoğlu'nun ve üyeliğine Mehmet Sedat Özkanlı'nın atanmasına, karar verilmiştir. 



Geri Dön