29 / 03 / 2024

GSD Denizcilik, Gayrimenkul ve İnşaat, ana sözleşmede değişikliğe gitti!

GSD Denizcilik, Gayrimenkul ve İnşaat, ana sözleşmede değişikliğe gitti!

GSD Denizcilik, Gayrimenkul ve İnşaat, SPK kurumsal yönetim ilkelerine uyum kapsamında şirket ana sözleşmesinde değişilikler yaptı



GSD Denizcilik, Gayrimenkul ve İnşaat, SPK kurumsal yönetim ilkelerine uyum kapsamında şirket ana sözleşmesinde değişilikler yaptı. Verilen bilgiler şöyle:

Şirketimizin 23 Mart 2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uyum sağlanması maksadıyla 29/02/2012 tarih ve 621 nolu yönetim kurulu kararı ekinde yer alan Ana sözleşme tadil metinlerinin iptal edilerek yerine  Şirket Ana Sözleşme'nin "Yönetim Kurulu'nun Teşkili" başlıklı 8. maddesinin, "Yönetim Kurulu'nun Süresi" başlıklı 9.maddesinin, "Yönetim Kurulu Toplantı Karar Ve Nisapları" başlıklı 10. maddesinin, "Genel Müdür" başlıklı 15. maddesinin, "Genel Kurul" başlıklı 16. maddesinin ve "Diğer İlanlar" başlıklı 18. maddesinin ekteki gibi tadiline, Ana Sözleşme'ye "Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum" başlıklı 26. maddenin yeni madde olarak eklenmesine, Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alınmasına ve diğer bütün işlemlerin tamamlanmasına, katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


Geri Dön