24 / 04 / 2024

Gül Şirketler Grubu'ndan 8 yeni proje geliyor!

Gül Şirketler Grubu'ndan 8 yeni proje geliyor!

Gül Şirketler Grubu, şimdi de rekor sayılabilecek seviyedeki yatırımları için düğmeye bastı. 2017 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gül Şirketler Grubu, toplam 10 milyar TL değerinde yatırıma imza atmaya hazırlanıyor.



Geçtiğimiz yıl inşaatına başladığı ve yapımına devam ettiği projeleriyle konuşulan Gül Proje, 2017 yılında sunduğu fırsatlarla görülmemiş kampanyalara imza atarak ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara büyük avantajlar sağladı. 


Bu çalışmalarını 2017 yılında da aralıksız sürdürecek olan Gül Şirketler Grubu, 2016 yılı sonunda start verdiği yatırımlarla beraber 2017 yılı sonuna kadar toplam 10 milyar TL değerinde yatırımı hayat geçirmeyi planladığını açıkladı. 


2016’da her türlü olumsuz havaya rağmen yatırımlarına ara vermeyi düşünmediklerini söyleyen Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, şimdi de aynı zihniyete çalışmalarını sürdürdüklerini anlattı. 

Yeni yatırım planlarıyla ilgili bilgi veren Gül “2016 yılında bir yandan ‘Güneşli Gül Proje Express’, ‘Beylikdüzü Vira İstanbul’, Zeytihburnu Yedi Mavi’ projelerine başlarken, bir yandan da ‘Gaziosmanpaşa TEM Point’ ve ‘Seyrantepe Avangart İstanbul’ için düğmeye bastığımızın müjdesini vermiştik. Şimdi de 2017 yılı projelerimiz olan ‘TEM Point’ ve ‘Avangart İstanbul’ projelerine start vererek, inşaat çalışmalarını başlatıyoruz. 


Gül Şirketler Grubu olarak ayrıca 8 yeni projeyi daha hayata geçireceğiz. Projeler bittiğinde toplam yatırım değeri 10 milyar TL’yi bulacak. 12 projeyi aynı anda yürütüyor olacağız. Beylikdüzü, Büyükçekmece, Bahçeşehir; Seyrantepe, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa bölgelerinde konumlandırdığımız bu yatırımlar konut, villa, ticari alan ve alışveriş merkezi şeklinde olacak. 


‘Arazi geliştirmeyi sürdüreceğiz’

Hayata geçirmiş olduğumuz projeler ve mevcut müşterilerimiz bundan sonra sektörde ne kadar iddialı olacağımızın bir göstergesidir.


En önemli işimiz; yeni araziler alarak proje geliştirmek. İstanbul merkezinde çok fazla yer kalmadı, ancak biz prim yapacak potansiyeli yüksek ve şehir merkezinden uzakta olmayan arazilerle ilgileniyoruz. 

Açıkladığımız yeni yatırımlar dışında yeni araziler satın alıp yeni projeler geliştirmeye de bir yandan devam ediyoruz” dedi. 

Tempoint ve Avangart İstanbul’da ön satışlar başladı

‘TEM Point’ve ‘Avangart İstanbul’un çok değerli projeler olduğuna dikkat çeken Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın ise her iki proje hakkında bilgi verdi. Aydın “Gaziosmanpaşa’da TEM üzerinde inşa ettiğimiz ‘TEM Point’te ön talep toplanmaya başlandı. Projede yer alan ilk 50 daire peşin alımlarda metrekaresi 3 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla görülmemiş bir fırsatla satışa sunuldu. 75 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen proje, 468 konut, 276 rezidans, otel ve alışveriş merkezi olmak üzere karma bir proje olarak yükseliyor. 


Avangart İstanbul ise; Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın değerli bölgelerinden Seyrantepe’de TT Arena Stadı’nın yanında inşa edeceğimiz bir proje. ‘Avangart İstanbul da lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa başladı. Bulunduğu lokasyona rağmen fırsat fiyatlarıyla sunulan ‘Avangart İstanbul’da peşin alımlarda metrekare fiyatları 7 bin 142 TL’den daireler 354 bin 450 TL’den satışa sunuluyor. Ulaşım ağlarının kesişim noktasında yer alan projemizde daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesini planlıyoruz. Öte yandan Gül Şirketler Grubu olarak bu yılın sonunda ise toplam 4 milyar TL ciro hedefliyoruz” diye konuştu. 


Web: http://gulproje.com.tr/



Haber Dünya'da şöyle yer aldı

Gayrimenkul alanındaki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Gül Şirketler Grubu, yatırım değeri 2 milyar TL olan projeler yapacak. Bu projelerden 4’ü devam eden 8’i ise yeni başlayacak projelerden oluşuyor. Şirketin bir diğer hedefi de yurtdışına açılmak. 2016’da her türlü olumsuz havaya rağmen yatırımlarına ara vermeyi düşünmediklerini söyleyen Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, şimdi de aynı zihniyete çalışmalarını sürdürdüklerini anlattı.


Yeni yatırım planlarıyla ilgili bilgi veren Gül “2016 yılında bir yandan ‘Güneşli Gül Proje Express’, ‘Beylikdüzü Vira İstanbul’, Zeytihburnu Yedi Mavi’ projelerine başlarken, bir yandan da ‘Gaziosmanpaşa TEM Point’ ve ‘Seyrantepe Avangart İstanbul’ için düğmeye bastığımızın müjdesini vermiştik. Şimdi de 2017 yılı projelerimiz olan ‘TEM Point’ ve ‘Avangart İstanbul’ projelerine start vererek, inşaat çalışmalarını başlatıyoruz” ifadelerini kullandı.


Gül Şirketler Grubu olarak ayrıca 8 yeni projeyi daha hayata geçireceklerini açıklayan Gül, “2 milyar liralık yatırımla yapılacak projeler bittiğinde toplam yatırım değeri 10 milyar TL’yi bulacak. 12 projeyi aynı anda yürütüyor olacağız. Beylikdüzü, Büyükçekmece, Bahçeşehir; Seyrantepe, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa bölgelerinde konumlandırdığımız bu yatırımlar konut, villa, ticari alan ve alışveriş merkezi şeklinde olacak” dedi.


Hayata geçirmiş oldukları projeler ve mevcut müşterilerinin bundan sonra sektörde ne kadar iddialı olacaklarının bir göstergesi olarak değerlendiren Gül, “En önemli işimiz; yeni araziler alarak proje geliştirmek. İstanbul merkezinde çok fazla yer kalmadı, ancak biz prim yapacak potansiyeli yüksek ve şehir merkezinden uzakta olmayan arazilerle ilgileniyoruz. Açıkladığımız yeni yatırımlar dışında yeni araziler satın alıp yeni projeler geliştirmeye de bir yandan devam ediyoruz” diye konuştu.


Kampanyalar satışları artırınca özkaynak kullanımı azaldı


Projelerinin yatırım tutarının 2 milyar lira olduğunu bu yatırımların 1 milyarını kendi özkaynaklarıyla yapmayı planladıklarını aktaran Gül, “Biz projelerimiz için 200 milyon lira yatırdık. Ancak kampanyalar satışları artırınca buna gerek kalmadı” diye konuştu. Satış anlamında geçen yılın ocak ayının üstünde olduklarını belirten Gül, “Ancak fiyatlar yükselmediği için geri dönüş açışından geçen yılla hemen hemen aynı seviyedeyiz” açıklamasını yaptı. Yurtdışına açılarak Türkiye’ye döviz getirmeyi amaçladıklarını aktaran Metin Gül, “Altyapı ve anahtar teslim işlere bakıyoruz. Bu konuda Sudi Arabistan, Katar ve Bahreyin’den teklifl er var” dedi.


Tempoint ve Avangart İstanbul’da ön satışlar başladı


‘TEM Point’ve ‘Avangart İstanbul’un çok değerli projeler olduğuna dikkat çeken Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın ise her iki proje hakkında bilgi verdi. Aydın “Gaziosmanpaşa’da TEM üzerinde inşa ettiğimiz ‘TEM Point’te ön talep toplanmaya başlandı. Projede yer alan ilk 50 daire peşin alımlarda metrekaresi 3 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla görülmemiş bir fırsatla satışa sunuldu. 75 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen proje, 468 konut, 276 rezidans, otel ve alışveriş merkezi olmak üzere karma bir proje olarak yükseliyor. Avangart İstanbul ise; Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın değerli bölgelerinden Seyrantepe’de TT Arena Stadı’nın yanında inşa edeceğimiz bir proje. ‘Avangart İstanbul da lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa başladı. Bulunduğu lokasyona rağmen fırsat fiyatlarıyla sunulan ‘Avangart İstanbul’da peşin alımlarda metrekare fiyatları 7 bin 142 TL’den daireler 354 bin 450 TL’den satışa sunuluyor. Ulaşım ağlarının kesişim noktasında yer alan projemizde daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesini planlıyoruz. Öte yandan Gül Şirketler Grubu olarak bu yılın sonunda ise toplam 4 milyar TL ciro hedefl iyoruz” diye konuştu.


AVM'lerimizde boş yer yok


1976 yılında Küçükçekmece bölgesinde projeler yaparak inşaat sektörüne giren şirketlerinin İstanbul’da aralarında Pelikan AVM’nin olduğu 7 AVM’yi işlettiğini kaydeden Metin Gül, ”Çok büyük AVM’ler olmasa da metrekare bazında çok fazla gelir getiriyorlar. Hiçbir AVM’mizde boş mağazamız yok. Mevcut AVM’lerimize aralarında Eyüp Park ve TEM Point olduğu 3 yeni AVM daha ekleyeceğiz” diye konuştu.


Dünya


Haber Karar'da şöyle yer aldı


Geçen yılı rekor düzeyde yatırımla kapatan Gül Şirketler Grubu, 2017’de yeni projeler için harekete geçiyor. Şirket bu yıl toplamda 10 milyar lira değerinde yatırıma imza atıyor. Grubun, Avrupa Yakası’nda iki yeni projesi daha yükseliyor.


Yeni proje ve desteklerle hız kazanan inşaat sektörü, Türkiye ekonomisinin can damarı olmaya devam ediyor. Özellikle ‘Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’ isimli konut satış kampanyasının da sektöre büyük bir canlılık getirdiğini söyleyen sektör temsilcileri yatırımlara tam gaz devam ediyor. Bu alanda isminden oldukça fazla söz ettiren Gül Proje, 2017 yılında sunduğu fırsatlarla ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara büyük avantajlar sağlamaya devam ediyor. Gül Şirketler Grubu, 2016 yılı sonunda start verdiği yatırımlarla beraber 2017 yılı sonuna kadar toplam 10 milyar lira değerinde yatırımı hayata geçirmeyi planladığını açıkladı.


2016’da her türlü olumsuz havaya rağmen yatırımlarına ara vermeyi düşünmediklerini söyleyen Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, şimdi de aynı zihniyete çalışmalarını sürdürdüklerini anlattı. “Gül Şirketler Grubu olarak ayrıca 8 yeni projeyi daha hayata geçireceğiz. Projeler bittiğinde toplam yatırım değeri 10 milyar TL’yi bulacak. 12 projeyi aynı anda yürütüyor olacağız” diyen Metin Gül şöyle devam etti: “Beylikdüzü, Büyükçekmece, Bahçeşehir, Seyrantepe, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa bölgelerinde konumlandırdığımız bu yatırımlar konut, villa, ticari alan ve alışveriş merkezi şeklinde olacak.” Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın ise “Gaziosmanpaşa’da TEM üzerinde inşa ettiğimiz ‘TEM Point’te ön talep toplanmaya başlandı.


Projede yer alan ilk 50 daire peşin alımlarda metrekaresi 3 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 75 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen proje, 468 konut, 276 rezidans, otel ve alışveriş merkezi olmak üzere karma bir proje olarak yükseliyor. Avangart İstanbul ise; Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın değerli bölgelerinden Seyrantepe’de TT Arena Stadı’nın yanında inşa edeceğimiz bir proje.


‘Avangart İstanbul da lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa başladı. Bulunduğu lokasyona rağmen fırsat fiyatlarıyla sunulan ‘Avangart İstanbul’da peşin alımlarda metrekare fiyatları 7 bin 142 TL’den daireler 354 bin 450 TL’den satışa sunuluyor. Ulaşım ağlarının kesişim noktasında yer alan projemizde daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesini planlıyoruz. Öte yandan Gül Şirketler Grubu olarak bu yılın sonunda ise toplam 4 milyar TL ciro hedefliyoruz” diye konuştu.


TEM POINT VE AVANGART YÜKSELİYOR

Gül Şirketler Grubu, 2016 yılında


* Güneşli Gül Proje Express


* Beylikdüzü Vira İstanbul


* Zeytihburnu Yedi Mavi projelerine başladı.


* Şu an ise Gaziosmanpaşa TEM Point


* Seyrantepe Avangart İstanbul yükseliyor. Metin Gül, “Şimdi de 2017 yılı projelerimiz olan ‘TEM Point’ ve ‘Avangart İstanbul’ projelerine start vererek, inşaat çalışmalarını başlatıyoruz” dedi.


* Gül Proje Express Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.  Vira İstanbul Beylikdüzü bölgesinde


*Yedi Mavi ise Zeytinburnu sahilinde.


240 AYLIK VADEYE TALEP YOK

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, konuttaki büyük vade ve indirim kampanyasıyla ilgili şöyle konuştu: “240 aylık vadeye hiçbir projede talep gelmedi. Bu diğer meslektaşlarımızın yaptığı projeler içinde geçerli. Genel olarak en çok tercih 60 ay sıfır vade ve 120 ayda canlılık sürüyor. Biz bu kampanya kapsamında ilk etapta 100 dairelik bir konut açtık ve bunu doldurduk. Hepsi satıldı. Şimdi ikinci 100’ü açacağız buna da talep büyük. Bizim insanımız uzun süre borçlu kalmayı sevmiyor. Ülkemize katkı sağlayacağımız her projede varız.”


Karar




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı... 



Bugüne kadar İstanbul'un Avrupa yakasında birçok konut ve alışveriş merkezi inşa eden ve işleten Gül Şirketler Grubu, hedef büyüttü. İki yılda 2 milyar liralık yatırım yapmayı planlayan Gül Grubu'nun hedefi, önümüzdeki dört yılda inşa edeceği yeni projelerin değerini 10 milyar liraya ulaştırmak. Hedeflerini düzenlediği bir basın toplantısıyla açıklayan Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, yeni bir otel açma hazırlıkları içinde olduklarını da ifade etti.


700 milyonluk yatırım başladı

Türkiye'nin daha çok üretime ve daha çok istihdam oluşturacak yatırımlara ihtiyacı bulunduğunu belirten Gül, “Bunun için yatırımlarımıza hız verdik. Halen inşaatı devam eden 4 projemiz ve yeni başlayacağımız 8 projemiz var. Bunların toplam yatırım değeri 2 milyar lira” dedi. Yatırımlarını öz kaynakla yapmaya özen gösterdiklerini belirten Gül, şu ana kadar 700 milyonluk yatırımı özsermaye ile gerçekleştirdiklerini kaydetti.


Avantaj sağlıyor

Özsermaye ile inşa ettikleri projelerde konut fiyatlarının da uygun olduğuna dikkat çeken Gül, “Değerli lokasyonlarda kaliteden ödün vermeden emsallerine göre fiyat avantajı ile gayrimenkul alıcısının karşısına çıkıyoruz. Bu tamamen yatırımlarımızı en düşük maliyetle yapmamızdan, zamanında portföyümüze uygun fiyatlı arsa almamızdan ve özsermayenin gücünü arkamıza almaktan kaynaklanıyor. Yatırımlarımızda yüzde 80 özkaynak kullanıyoruz ” bilgisini verdi.


4 yılda 6 bin bağımsız ünite

Satışa yeni çıktıkları TEM Point ve Avangart İstanbul projelerinin son durumunu anlatan Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın, kısa sürede konutların yüzde 20'sini sattıklarını kaydetti. Aydın, “Avangart İstanbul'da daireler 354 bin liradan satışa sunuluyor. Projede 935 ünite var. TEM Point projemizde de ön talep toplamaya başladık. Burada ilk 50 daire peşin alımlarda metrekaresi 3 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Proje, 468 konut, 276 rezidans, otel ve alışveriş merkezi olmak üzere karma bir proje olarak yükseliyor. Projeler avantajlı fiyatla satışa çıktığı için yoğun ilgi görüyor" dedi.


Sönmez Aydın, "75 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen proje, 468 konut, 276 rezidans, otel ve alışveriş merkezi olmak üzere karma bir proje olarak yükseliyor. Gül Şirketler Grubu olarak bu yılın sonunda ise toplam 4 milyar lira ciro hedefimiz var” bilgisini verdi.



Yeni Şafak 


Geri Dön