16 / 04 / 2024

Güral Şirketler Grubu turizm yatırımlarına devam edecek!

Güral Şirketler Grubu turizm yatırımlarına devam edecek!

Güral Şirketler Grubu, 3 milyon dolar yatırım yaparak Güral G+Plus markasını yarattı. Yeni markayla lüks segmentteki ürünlerin ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye ulaştırılması hedefleniyor.



Güral Şirketler Grubu, 3 milyon dolar yatırım yaparak Güral G+Plus markasını yarattı. Yeni markayla lüks segmentteki ürünlerin ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye ulaştırılması hedefleniyor Güral Şirketler Grubu, 3 milyon dolarlık yatırım yaparak yeni bir marka yarattı. Avrupa’nın en büyük üretim kapasitesine sahip Güral Porselen’in Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral’ın Paris’te kendi evini dekore ederken temelleri atılan ve Güral G+Plus adıyla yaratılan markaile lüks segmentteki mutfak ve sofra ürünlerinin ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye ulaştırılması hedefleniyor. Harika Güral, ürünlerinin kendini A+ gruba layık gören her yaşa ve her kesime hitap edeceğini söyledi. 



Turizme yatırım devam edecek

 

Grup olarak 2014 yılını büyümeyle kapattıklarını anlatan Güral Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, sözlerine şöyle devam etti: “Güral’a ait 35 mağaza ve 5 bin satış noktasıyla hizmet veriyoruz. Herkesin kriz lafını ağzından düşürmediği ve çok korktuğu 2015 yılına biz yeni yatırımlarla girdik. Yeni markamız Güral G+Plus için başlangıç olarak 3 milyon dolarlık bir  yatırım yaptık, zaman içinde ürün gamımız çeşitlendikçe bu rakam da artacak. Grup olarak porselenden turizme, enerjiden vitrifiyeye kadar pek çok alanda faliyet gösteriyoruz. Her alanda ayrı ayrı projeler geliştiriyoruz fakat 2015 yılı için en önemli yatırımımız yenilediğimiz Güral Premier Belek... 7 yıldızlı olarak nitelendirilen otelimizin en çok beğenilen bölümü Aqua Park’ından sonra 3 bin 500 metrekare alana kurulu bulunan SPA’sı...”

 

2 bin kişiye istihdam

 

GÜRAL Şirketler Grubu Başkanı İsmet Güral, 60 ülkeye ihracat yaptıklarını belirterek Amerika Birleşik Devletleri, Meksika, Güney Amerika ve Afrika’yı hedef pazar olarak belirlediklerini kaydetti. Üretimlerinin yüzde 60’ının ihracata dönük olduğunu ifade eden İsmet Güral, Türkiye’deki fabrikalarında 2 binden fazla işçi çalıştırdıklarını vurguladı. Şirketin Avrupa’daki durumunu değerlendiren Güral, “Şu an için bu alanda Avrupa’nın en büyüğü Güral Porselen” diye konuştu. 

 


Geri Dön