25 / 04 / 2024

Gümüş 14 TL oldu! Altın Kahini İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! Elinde gümüşü olanlar görmedim duymadım demeyin!

Gümüş 14 TL oldu! Altın Kahini İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! Elinde gümüşü olanlar görmedim duymadım demeyin!

Son dakika gümüş fiyatları yükselerek 14 TL oldu. Hızla yükselen gümüş fiyatları için Altın Kahini İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi. Elinde gümüşü olanlar görmedim duymadım demeyin.



İSLAM MEMİŞ MÜJDEYİ VERDİ!

 Gümüş fiyatlarındaki yükseliş ile ilgili İslam Memiş; ''Sekiz ay baskılanan altın, gümüş fiyatları ve pariteler zincirlerini kırdı.'' diyerek gümüş yatırımcılara müjdeyi verdi.

Gümüş 14 TL oldu! Altın Kahini İslam Memiş ten müjdeli haber geldi! Elinde gümüşü olanlar görmedim duymadım demeyin!

Memiş:'' Kasım ayında yükselişine başlayan enstrümanlarda yeni zirveler yolda. Daha önce belirttiğim gibi yılın son çeyreği, ilk çeyreği gibi olabilir. Gram altın 1080 lira, ons altın 1800 dolar, gümüşün gramı 13,45 lira, ons gümüş 22,53 dolar seviyelerini gördü. Yetmez ama yükseliş başlangıcı için iyi bir gelişme. 1090 lira, ons altında 1830 dolar, gümüş gramda 13,65 lira, ons gümüşte 23,05 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim.

Gümüş 14 TL oldu! Altın Kahini İslam Memiş ten müjdeli haber geldi! Elinde gümüşü olanlar görmedim duymadım demeyin!

 Aralık ayında yeni rekorlara hazırlıklı olmak gerek. Amerika Merkez Bankası’nın  Aralık ayında 50 baz puan faiz artırma beklentisi yüzde 80’ne yükseldi. Fed’in yumuşaması emtia ve paritelerin yükselişinde etkili oldu. Dolar endeksi bugün 104,65 seviyesine geriledi.

2023 yılının  ilk çeyreğinde 100 seviyesinin altında 90-95 aralığında dengelenme süreci devam edecek. Satış için acele etmemek gerek! Aralık ayı altın, gümüş ve paritelerin konuşulduğu bir ay olma özelliği taşıyacak. Varlıklarını koruyan, sabreden kazanıyor.'' diyerek yatırımcıları uyardı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön