29 / 03 / 2024

Gümüş 14 TL oldu! Altın Kahini İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! Elinde gümüşü olanlar görmedim duymadım demeyin!

Gümüş 14 TL oldu! Altın Kahini İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi! Elinde gümüşü olanlar görmedim duymadım demeyin!

Son dakika gümüş fiyatları yükselerek 14 TL oldu. Hızla yükselen gümüş fiyatları için Altın Kahini İslam Memiş'ten müjdeli haber geldi. Elinde gümüşü olanlar görmedim duymadım demeyin.



GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? 3 ARALIK 2022 GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA OLDU? 

Son dakika güncel gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile gümüş yatırımcılarının yüzü gülmeye başladı. Bugün gümüş ons fiyatı yüzde 0,04 yükselişe geçerken 23,17 dolar oldu. Gümüşün gram alış fiyatı 13,77 liradan, satış fiyatı ise 14,27 liradan satılıyor. Gümüş fiyatları 3 Aralık 2022 Cumartesi günü yüzde 0,10 yükseliş kaydetti. 

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Eli kulağında her an 14 TL olabilir! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları 14 TL'ye merpen dayadı! Elinde gümüşü olanlar yaşadı! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları atağa geçti! İslam Memiş elinde 1 gram bile gümüşü olanları kırmızı kodla uyardı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön