25 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Merkez Bankalarının faiz kararının açıkladıktan sonra dolar kuru yükselişe geçerken altın fiyatları düşüşe geçerken gümüş fiyatları yukarı yönlü seyrini sürdürdü. Peki gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gümüş fiyatları



GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcıların Odağında olmaya devam ediyır.
Gümüş fiyatları Fed'in fazi kararından sonra yükseliş seyrini korudu. Gümüş fiyatları tüm baskılara rağmen bir ay içinde yüzde 1,3 kazanç sağladı. 

Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Altın fiyatları ise bir ay içinde yüzde 5'ten fazla değer kaybederken gümüş fiyatları haftayı değer kayıplkarı ile kapattı.Güne  19 seviyelerinde başlayan ons gümüş kapanışta 18 dolar seviyelerine kadar geriledi.
Öte yandan yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edip araştırıyor. Uzmanlara göre gümüş fiyatlarının 19 doların üzerinde kalmaya devam etmesi halinde beyaz metalin yatırımcılarına kazandırması bekleniyor.

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri merak eden yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 19,60 dolar seviyesinde güne başladı. Gümüşün gram alış fiyatı sabah 11,56 TL, satış fiyatı ise 12,09 TL seviyesinde işelm görürken kapanışta gümüşün ons fiyatı 18,82 TL gram alış fiyatı  11,17 TL, satış fiyatı ise 11,706 TL seviyesinden işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön