29 / 03 / 2024

Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Merkez Bankalarının faiz kararının açıkladıktan sonra dolar kuru yükselişe geçerken altın fiyatları düşüşe geçerken gümüş fiyatları yukarı yönlü seyrini sürdürdü. Peki gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gümüş fiyatları



GÜMÜŞ YATIRIMCISINA KAZANDIRACAK

Güçlü doların baskısı altında kalan altın fiyatları gerilerken gümüş tüm bu baskılara rağmen güne yükselişle başladı. The Morgan Report'un kurucusu David Morgan, gümüşün arzında bir daralma yaşanacağına inanıyor. 10 yıl içinde Morgan, gümüşün en iyi yatırımlarından biri olacağını öngörüyor.

Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Silver Institute tarafından biriktirilen verilere göre, dünyanın gümüş talebi 2022 yılında rekor 1.112 milyar onsa ulaşacak. Morgan, "Periyodik tabloda arzı en çok sıkıntı yaşayacak ilk metalin gümüş olması bekleniyor” diyerek şunları ekledi: “Belli bir dönemde tüm gümüş endüstriyel kullanıma gidecek. O zaman gümüşten daha iyi bir yatırım düşünemiyorum” ifadesini kullandı.

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Altını olan gümüşe bir baksın! Gümüşü olan kazandı daha da kazanacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön