19 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Gümüş fiyatları gümüş almak isteyenler ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş bu hafta düşüşe geçerken gelecek hafta ne olacak merak ediliyor. Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler...



GÜMÜŞ YÜKSELİŞE GEÇTİ! GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLDU?

Gümüş fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Gümüşün gram alış fiyatı 12,08 TL, satış fiyatı ise 12,45 TL seviyesinde işlem gördü.  Gümüşün gram alış fiyatı salı gününe 12,08 TL, satış fiyatı ise 12,45 TL seviyesinde başladı.

Çarşamba günü güne 11,71  TL, satış fiyatı ise 12,03 liradan başladı.Perşembe günü m fiyatı bugün sabah güne alış fiyatı  alış fiyatı 11,76 lira satış fiyatı ise 12,08 liradan başladı. Haftanın son işlem gününde gümüş alış fiyatı 11,44 lira, satış fiyatı ise 11,79 lira oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön