19 / 03 / 2024

'Gümüş fiyatları resmen bedava' diyen İslam Memiş'ten açıklama geldi! Son dakika gümüş fiyatları

'Gümüş fiyatları resmen bedava' diyen İslam Memiş'ten açıklama geldi! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar için İslam Memiş'ten ''Gümüş fiyatları resmen bedava'' açıklaması geldi. Peki gümüş fiyatları kaç TL? İşte tüm ayrıntılar...



Gümüş fiyatları son zamanların en düşük seviyelerine kadar düştü. Yeni haftaya büyük çöküşle başlayan gümüş fiyatları 11 TL seviyelerine kadar geriledi. Peki gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? İslam Memiş'ten ''gümüş fiyatları bedava'' açıklaması gelirken milyolarca kişi gümüş fiyatlarını sorgulatamaya başladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön